MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, april 25

hook this shit...and block that butt

Drog en repa in hos martinja...kolla föregående inlägg för hitta länk, lider av dyslänksi igen hehe...eller för lat för att välta upp å ner på bloggen för att adda snarare!

Läste om msn traggel med ljuva kärlekspling! Jo, tack...been there så jag vet precis hur man kan irritera sig över skitsaker som fegiskillar roar sig med! Men det är mig satan att det finns fler manliga mongon som kör samma stil! Fittosastilen även kallad i mitt ultimata vokabulär av vulgäriteter som man kan fräsa!

En sak har jag lärt mig...blocka mongot! Det är inte en vinst man får då de behagar svara... fast man sett dem flippfloppa på msn, tigandes och som om de inte sett en! Knappast att man får en miljon, möjligen kan man få sig ett skjut & nehe tack...sug min tånagel!

Har just precis idag dragit slutsatsen om att fimpa ett ragg, seriöst...sitta och spela speciell med mig...inte för det är samma drama här, har vart tveksam som fan på herrn!
Pfft...jag har annat för mig än dessa lekar som förekommer. Han yttrade en stavelse fel för mycket och...ja, sen så plötsligt skulle han sova?! Tänkte i mitt stilla sinne, för 5 minuter sedan var du utvilad och nu spelar du pajas för du sa något du inte borde ha gjort!

Och jag tror att han insåg sitt fagra öde, han la till ett "om eller när vi ses igen"... Joho du...om vi ses igen, så skulle det vara en oturlig händelse...så som att stan är för liten och att vi råkar befinna oss på samma gatstump samtidigt!

Så...där har vi ytterligare en score ... 0-1 till papperskorgen! Men...hehe, står inte precis lottlös för det, ska spana in mina nya vinster...i veckan kanske om jag pallar! Ja, jag har smygbörjat igen... öppnat jaktsäsongen...hehehe

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

"One, two, Anonym's coming for you, three four, better lock your door, five six, grab your crucifix, seven eight gonna stay up late, nine ten, never sleep again..."

Ja, shit majbritt så uttråkad man kan va..

tisdag, april 25, 2006  
Blogger RedAngel said...

Försöker du skrämma mig?Ska jag klammra mig fast vid msn med tänstikor i ögonen...veva med kors & vigvatten? Driva ut mig själv...menar cruger..och alla evil basterds?!

Du e uttråkad..jag är trött...vad ska vi göra åt saken? Alko party?

tisdag, april 25, 2006  
Anonymous Anonym said...

Alkohol är alltid trevligt.

tisdag, april 25, 2006  
Blogger RedAngel said...

Tror du man blir piggare av det? Om man tar en redbull till? Får jag vingar då, eller ska jag köra i magic?
Hmm...tufft val, stora kval?!

onsdag, april 26, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home