MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, april 24

Käften Kärring...Lägg dig ner så jag kan sätta mig på dig

ÅÅÅH...men KAN man hata anti rök faschister eller kan man? Fick för en tid sedan ett möte med en fjollfitta utan dess like skådad, fan hon kunde blivit av med tänderna om inte syrran vart med...

Stårr på min fina matbutik, ska ha mina cigg...så fanns de inte, så akej då med en suck så fick jag ta ett annat märke då. Så när jag just ska betala...så piper en kärring i kön bakom mig något... vänder mig om med "talkin to me" facet?!

Så upprepar hon en harrang om att rökning är skadligt, nu även för några celler eller vad hon sa (tro inte jag memorerar skit) min första tanke var, jo...även för dina hjärnceller om jag skallar dig...det kan jag lova!

Titta på henne å ba...ERE SÅ! Och tro på fan...så drar hon fram ett "superviktigt flin" och vågar öppna käften igen...Jaaa så är det faktiskt *ti hi*....syrran drog i mig, över axeln fräste jag att TÄNKA SIG, MAN KAN FÅ RÖKTIPS AV TRÄDKRAMARE...UTAN ATT MAN BER OM DET! TA AV DIG DUNJACKAN...TÄNK PÅ ALLA FLINTIGA FÅGLAR SOM VÄRMER DITT ARSLE!!! JÄVLA DJURPLÅGARE!

Finns inget som kan irritera mig mer, än folk som blir så skitnödiga av att man sakterligen tar livet av sig...att de ska ge en kompisråd, helt gratis...fast ingen har BETT om det!

Ett ragg sa en gång, att han inte gillar att man röker...då jag satt och rökte...gissa vad jag gjorde? Puffa en cirkel runt mig & sa att han var icke välkommen innanför den! Avsluta med ett moln i hans öga...så tårarna spruta på han!

Men skiiit i vad jag gör, sköt dig själv! Och sånna töntar som hulkhostar och pressa upp sig bakom ryggen på en, piper något om rökning... Ska passa sig så man inte lägger av en rökare i andra ändan...varför ska man envisas stå nära en som röker om man nu inte gillar det? Om jag står två meter från busshållplatsen...så pissa ner dig & dra för fan!

Jag är icke en hänsynslös rökare, jag balkongröker hos folk som inte röker...trots att de erbjuder en stå inne av just den anledning att det kommer att lukta hos dem ändå!
Men när folk ska spela speciella...så spelar jag psykos, samma sak som om jag nu skulle spana in en veggo...opponera mig om hur bra kött är, att vi utrustats med tuggtänder och att de näringsbrister de utsätter sig för...jaa...halleluja!

Är väl inte min sak...folk är väl fria att göra vad de vill, eller ska jag anfalla narkomanerna på stan, påpeka hur farligt de lever...hur osunt det är?!

Så...alla anit rök gnällare, UP YOURS...skaffa er ett liv, läs en bok...plantera en blomma och håll käften! Frågar man om råd...svara, annars...piss off!

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

http://www.adage.com/century/graphics/campaign_marlboro.jpg

behöver jag säga nått mer..

måndag, april 24, 2006  
Anonymous Anonym said...

Alltså att inte folk lägger ner sånt jävla skitsnack alltså. Såå onödigt att fälla såna "ärtiga" kommentarer. För helvete! Vi klagar väl inte på andra i samhället som har nån last. Typ alla tjockisar som kränger upp en massa chips, snabbmat och cola på rullbandet... Nä, man håller käften med såna kommentarer!
Och alla som klagar kunde åka iväg till vilket annat land som helst så ska de få se hur bra de har det där jämfört med här där vi t o m får stå ute i minusgrader och röka för att 1 av 150 personer på en klubb är allergisk. Det är ju inte precis Brasilien utomhus året runt i detta avlånga land.
Grr! Fick ut lite agressioner där! Tack för inlägget! :)

måndag, april 24, 2006  
Blogger RedAngel said...

MajBritt för fan...hela länken kom ju inte med! Klipp dit den igen, gör ett mellanslag...så kan jag skåda morden!
Men antar det är klipp svansen & lipa som en sill länken va?

måndag, april 24, 2006  
Blogger RedAngel said...

Håller med dig 1000% Martinja... säger bara ni kan suga min stortå efter en lååååång dag i sko, helst med nya luddiga strumpor!

Och när ni hulkar ur luddet...får andnöd, tänk då...öppna inte käften i onödan! Det kan straffa sig på bestialiska vis!

Jo tack du, jag har bokstavligt talat fryst fittan ur led & skakat så ciggen nästan träffa en i ögat! Om de ändå ska införa den lagen, ge rökrums bidrag istället för trots allt...allergiker klarar inte att det lukta rök om håret om det vill sig illa!

OCH HUR MÅNGA BARNFAMILJER har nu mer satt arslet på restaurang oftare än innan? För a laget är ju uppenbarligen bänkad på första parkett ändå ;)

SUCKERS!!!

tisdag, april 25, 2006  
Anonymous Anonym said...

Värsta är fan tjockisar som gåår runt och gnäller över att dom är "matberoende".. DET ÄR VÄL FÖR FAN ALLA! idioter.

www.adage.com/century/graphics/campaign_marlboro.jpg

My lover..

tisdag, april 25, 2006  
Anonymous Anonym said...

dra åt helvet med klippa och göra mellanrum.. behåller bilden för mej själv ist. så går det när man försöker va snäll och dela med sej..

tisdag, april 25, 2006  
Blogger RedAngel said...

Hahaha...sant bre, vi är alla matberoende...vissa vet bara inte när de ska stänga igen!

tisdag, april 25, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Du resonerar så bäst!
BÄST sa ja!!!!!

tisdag, april 25, 2006  
Anonymous Anonym said...

Det hatas för lite icke rökare i det här landet.

tisdag, april 25, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahahaha...sant arg...så nu kan vi spotta lite i ögat på dem alla! Blåsa rök på dem, så de herskapshostar sig till vett!

tisdag, april 25, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home