MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, april 16

Intressant inlägg...

....sömlös i förorten visiterade nyligen & klicka runt bland bloggar, hamna hos en kille TORR som spanat runt på en typ lunar fast mer ett litet community i umeå som kräver en på samtliga personuppgifter, som ägs av sajten om du godkänner OCH man har kriterier för att ansiktsbilder ska vara tydliga, identifierbara va *S*....och detta är ett ställe för kids...tonåringar eller...ja vilka som nu reggar sig! Dom checka av uppgifterna & fann ingen sådan person existera!

Fan, sånt irriterar mig...av vilken anledning ska man lämna ut samtliga uppgifter till ett ställe för att snacka skit, klottra eller vad man roar sig med? Speciellt barn? Ska inte de om något få vara halvprivata om de känner för det och förresten...i vilken ålder får man ingå avtal?? Utan förälders medgivande klottra ner sina personsiffror, adress, telefon...allt? Är det verkligen lagligt?? Hoppas han skickar infot till datainspektionen för en koll på hur det ligger till, egentligen borde man fan kolla upp det där!

Naah...jag tycker man skaffar fejkade personnummer, låter de klia sig i håret om de ska matcha ihop adress med antagen identitet, vafan är det verkligen så att man måste lämna ut uppgifter, i vilket syfte, bli spamad till helvetet sen, eller OUPS nån hackar sig i deras databas & voila...hur kul är det då?
Skulle det va något, så kan man ju alltid spåra IP nummer & stänga av medlemmar istället för dokumentera varenda micromillimeter! Är så emot det där & noga vart sonen surfar, hänger eller delar info med!

Det finns freaks där ute, jag vaktar med baseballträ...min kid ska få vara privat, det är hans rätt i den åldern....inga jävla dokumentationer här inte!

1 Comments:

Blogger RedAngel said...

min egen minnesnotering: http://www.stoppa-storebror.se/index.htm

en intressant sida, med en lirare som klottrar om övervakning på nätet & alles....kanske finner ngr svar där! Skrivit ngn bok om det oxå

söndag, april 16, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home