MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, april 16

Beslutskval värsta livsval...

Var inne en sväng på city & ögade lite...hitta ett ramatjut om abort, troligen skulle insändaren göra ett och rasade över något program som diskuterat detta....måste ha missat det *S* sitter inte klistrad jämt!

Är tacksam över att jag aldrig behövt stå där, att singla slant med livet & döden. Måste vara ett helvete om man väljer att ta bort. Knappast fysiskt, för som jag förstått är inte ingreppet värsta saken, utan det är nog mer det psykiska biten. Att deala med vad man har gjort & varför, men jag tycker ändå man ska ha valet att kunna få bestämma.

Vissa i min bekantskapskrets har...aborterat på löpande band, så där så man tycker att de är sjuka i huvudet...jag menar, vill man inte så finns det sätt att undvika faktiskt. Lite creepy att sätta sånt i system. Andra har lidit...de har ångrat sig & vissa fick senare reda på att jupps du vet nu har maskineriet sagt upp sig...så när de var redo för bebbarna så var de körda!

Fan vad man skulle må då...kom på en annan sak, printa på ett nytt inlägg....annars blir det 40 meter scroll som vanligt *L* & ämnet e tungt! Äggdonationer and stuff...