MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, april 15

Svenska favoriter...en målardag

Herregud, ja jag va sjuk...höll på målade i sonens rum häromdagen, så jaha..livet är ju lättare om man lyssna på musik. Och lite trött på gangsta rap & juggeslagdängor så fick radion slumpa fram något and..aha...vad hör man...orup jamat om regn hos mig *FLIN* ah, jag gillar den låten... påminner mig om högstadiet & massa galenskap där! Så visar det sig vara svenska favvos stationen, men ah...med målarfärg på fingrarna så fick den stå på...trots att vissa låtar plågade min själ...vissa spyr man raklång på.

Sen kom en hälsning...från en lirare som stod å tapetsera...*ASG* å fyfan...tänkte aha, det här är pysselmusiken uppenbarligen, sitter en lirare & svär över tapetklister...själv tejpar man både lister sig själv & skvätter färg som besatt! Och så nu gled jag in på en sida...så ba fan, Eva Dhalgren ju...låttext mihi...copy paste:

du söker djupen i mej jag säger djupen finns i haven
du söker ljuset i mej jag säger ljust är det på dagen

ge mej din nakna själ jag säger själen och jag är samma människa
jag klär av mej naken...här är jag, här står jag naken för dej

du söker kvinna att älska jag säger älska med mej
du söker vishet i mej jag säger vis är den kvinna som överlever

du komplicerar ett liv jag säger liv i enkelhet
föder en ärligheten naken man
är en naken man

Så där ja...då har man den här då...det e fan poesi *S* finns en till som jag gillar texten på, måste komma ihåg, det var nått jag hörde under gymnasietiden...men texterna var så skönt talande, djupa & i regel klockrena...sånna där tonårsångest talande...finns vissa slagdängor jag gillar, inte många, men texterna är det som man fastnar för & vad betyder den för mig i ögonblicket!

Och just den här texten...*S* är en målande beskrivning av kärlekstraggel, de tusen ansiktena & det eviga sökandet på svar & det raka this is it, mer än så kan du inte få se just nu!

Men mest gillar jag ängeln i rummet, hur hon sjunger...gillar mörka röster & när det inte är technopop skit, utan man får en känsla för låten eller musiken, den berör antingen hjärtat eller att man känner att OUFF jag måste fan dansa...NU, när det rycker i hela kroppen!

Men...*S* jag e väl en sammlare av intryck tror jag...inte så ytlig alla gånger!