MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, april 15

terrad till tystnad?!

Hmm...var inne hos en herre här, som fått lite crapy anonyma inlägg & vad det verkar som så ska han inte blogga mer, för han inte pallar med folks åsikter...eller om det hängde på dumma kommentarer?!

Det där är något som jag har lite svårt att ta till mig, jag skiter fullkomligt i vad folk tycker, än mindre om någon anonym skulle skriva något evil. Har läst det på ngr fler bloggar, brudar som blivit terrade av patetiska snuskgubbar eller kids som flinar...vad vet man vem som signar!

Seriöst...varför ska man hetsa upp sig på sånt? Och de som klottrar lite idiotiska påhopp har väl inget annat för sig, är ute efter att reta upp nån...vem som helst, så varför ta det personligt?
Och när man ger sig ut i bloggandets vilda värld, så är det väl lite smällar man får ta...alla kan inte gilla allt man skriver.

Och skulle någon tycka till i lilla lådan om att jag är ett arsel...så fine, gör det...pinka inte ner dig själv när jag kommer att garva & besvara ;) and Im not so nice, munhuggas är ju en specialité till för att missbrukas om det skulle behövas!

Men det är lite småbarns fasoner att sitta & klottra muppsaker anonymt *S*...kan man inte stå för vad man säger, så håll käften stängd istället!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

tvätta munnen med tvål,unge dam!

lördag, april 15, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Jo då man är stark så är det nästan närapå kul att munhuggas med anonyma idioter och andra som ska vara elaka.

Men när man är psykiskt down kan man reagera knasigt och känna som att det enda man kan göra emot de jävlarna är att stänga bloggen så de inte har nåt mer nöje av att hoppa på en när man skriver.

Jag vet många som trott sig om att inte reagera och som först sagt exakt som du säger (inklusive mig själv)
men då det väl hände så blev både dom och jag så där (lite fånigt )stötta och fastän jag tänkte att: *gud vad jag är lättstött da*
och att det vore ju mycket coolare att vässa satiriska tungan och ge tillbaka, så kunde jag inte just då för att jag var för dålig psykiskt och fysiskt.

Inget roligt att erkänna för jag VILL vara tuff och älskar att man inte lägger sig ner , för idioter, utan tar en fight och jag tycker det kan bli stor komedi av det hela och DET förlorar ju den anonymt elake på till 100% :-)

I dag är jag så trött i varenda cell att jag tror de skrumpnar, men jag är SÅ jävla glad för att jag klarade av 7 timmars non-stop-intelligenstester och adhd-tester och hej och hå-tester igår..
;o)))
Heja mig!
Kramelikram!
Ankie

lördag, april 15, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jo, det klart Ankie...måe man inte bra, så behövs inte så mycket.

Men ändå måste man inse att alltid kommer det finnas nån som retar upp sig på det man säger, eller hur man säger.

Folk är ju olika. Och ja, munhuggas är ju roligt till en viss gräns kanske. Men man kan välja att tvär igga...sällan kul att retas med folk som inte bryr sig om vad man säger.

Men jag tycker det är tråkigt att man ska bli så pass påverkad av andras åsikter, att man kniper sina egna.

lördag, april 15, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home