MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, april 15

Intressant mummel...

Satt igår & snackade med en gammal ytlig bekant...det är rätt så kul att höra folks analyser över vem de tror man är, som jag sagt tidigare.

Så självfallet kommer vi in på ämnet...hit me with your tankar om VEM ÄR JAG enl den info som släppts, den som vinklats & den som getts! Och så kom rasslet...man bara akej...hehehe...då vet jag! Lite stämde, annat var helt tolkat i den riktning som man själv kan tåta ihop i skallen. Så delvis korrekt och så klart...det kan aldrig bli klockrent av en ytlig bekant.

Sen kommer det berömda...du skrämmer mig lite?! Okej, VAD skrämmer dig? Det roliga är att inte många vågar säga det...fast man märker att så är fallet, eller att de blir osäkra & förvirrade.
But me like that, att förvirra lite *S*.

Annars blir det ju tråkigt...så nog är jag lite develish, jag testar och gillar att få folk att fundera lite, själv funderar jag en hel del oxå så klart! Men det lustiga är att folk i regel sväljer betet utan att reflektera ens för en sekund om det stämmer eller ej, inte alla...men många gör det *S* och japps...då börjar man fundera lite, sheitt är det bara jag som är kritisk nog att analysera när jag märker att det som sägs inte överrensstämmer med det jag ser?!

Att jag skrämmer killar, det har jag insett för länge sedan och igår fick jag ett svar...för att jag vet vart jag står, det är självsäkerheten som skrämmer. Sen är det ju också de facto att jag är händig & tekniskt lagd som skrämmer *S*...men hell, farfar hade ändå rätt...tjejer kan de också, finns inget hinder att lära sig snickra, borra eller vad ever man har lär sig.
(men hellre det än att vänta på att någon ska hjälpa en...)

Och det är ju en gammal teori som alltid funnits, det där med att starka kvinnor skrämmer män hahaha! Så jupps, där satt den...den lever vidare!

Men varför ska man skrämmas av styrka, på vilket sätt är det ett hot? Är det för man själv är osäker och det blir läskigt då, att svagheter kanske dammas av & sätts i ljuset att betraktas?
Hmm...så mao ska jag börja en ny test...the needy one, the weak one, bara för att se hur den funkar & hur pass det funkar...är det ett vinnande koncept att kräla omkring, att genomlida dagarna? *S*...nä fan, tror iofs inte att jag kommer att klara den biten direkt...inte så lysande!

Jag har en vännina som alltid spelar svag, som har en utstuderad plan...men saken är den att man uppfattar henne som en idiot mellan varven, hon spelar över eller vad hon gör...jag vet inte kan inte sätta fingret på vad det är.Men hennes tanke & syfte är att utnyttja...därför kör hon den stilen.

Och det stör mig...för jag är inte den typen, iofs vinner man inga charmpoints på att vara ärlig, straight forward mer än att man själv trivs. För när jag ser på henne & hennes girighet så fungerar det ju uppenbarligen. Men till vilket pris? Och vilket syfte? Att mygla till sig saker & tjänster, känslor...eller något sådant.
Uäk...skulle spy på mig själv om jag var en sådan människa, fast jag kanske skulle kunna tjäna en minut i rymden på att vara sådan *ASG*...men hellre mina timmar i verkligheten än en minut i det blå!

Fast självklart så kan man vara svag fast man är stark, det finns väl alltid en akilleshäl hos alla. Men det handlar ju också om ett val, att välja att spela offer...så som väninnan...även om hon nu tagit det hela till en extrem överdrift, så där så man får lust att skaka om henne & be henne sluta spela teater hela tiden.

Och ja, hon stör mig...mellan varven så har vi våra diskutioner och det sköna är att hon ändå uppskattar min ärlighet och att jag säger vad jag tycker rätt upp i nyllet, och när jag driver med henne så vet hon att oups...im freakin busted, det var visst fel person att dra försöket till oscar statyetten för. Visst har jag upptäckt att man ska inte vara ärlig, man ska spela idiot mellan varven...men jag är jag...och det lyser alltid igenom förr eller senare!

Japps...det var dagens analys det *S* återkommer med mer later!

2 Comments:

Blogger schmut said...

ah, jag känner igen det där. är man säker på sig själv och trivs med sig själv utan att kvittra som en liten svag pippi så anses man som okvinnlig och skrämmande. har man dessutom färgstarkt läppstift är man nog fasen hin håles kvinnliga kompanjon.
men samtidigt, de man vinner över på att vara sig själv vet ju iallafall vad de får och man vet att de klarar av det..

lördag, april 15, 2006  
Blogger RedAngel said...

Eller hur...man är genast en livsfarlig kvinna med licens to kill & the evil thing *S*.

Skönt...man är mao inte ensam om det & nej, jag är mig själv just för att jag är den jag är & tänker inte ändra mig för att killar darrar i min närhet, men...det irriterar en hur de tänker!

lördag, april 15, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home