MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, februari 27

when I was young...I never needed any one...

Jag var ett läbbigt mastermind, redan som liten...vid 7 månaders ålder släppte jag mammas kjol & travade på själv, folk brukade tro att jag var en docka... ein withkopf... hade värsta vaniljkrullet som liten...*S* men inga bilder, vet ej vart de antika albumen är...skit samma...finns på andra burken, men VEM orkar..

Min största hobby var att hitta på dumheter, som att hålla i ormar (giftiga jugge ormar) antagligen tyckte jag dom va skitsöta...för nu gillar jag dom inte så värst! Eller så gillade jag rycka ödlor i svansen & varje gång grät jag...ståendes med en svans i handen och ingen ödla så långt ögat kan nå!

Jag tillbringade mycket tid nere i juggeland, som liten...de har berättat hur jag hade en förkärlek till att reta upp djur, pojkar bet jag *S* (and have I change until now??? NO!)

Jag hade även en förkärlek till piskor...vallade kor enligt värsta s&m stilen...piska dem fördärvade, så mina släktingar tyckte synd om djuren & slet pinnen ur min hand! Då skrek jag...så korna galloperade 3 mil för att undkomma min ljuva stämma! Fåren hoppa upp i träd nära på, bara de såg mig...I wonder why?! Hahaha!!!

En gång skulle jag spela smartass...kom en kalkon trippande...den skulle jag fånga & leka med, va min plan...så jag satte av efter den, den skrek & kuta så fjädrarna rök i riktning mot "stallet" eller vad man ska kalla det...jag bränner runt husknuten i 280, så dammet rök om mina små fötter... and WTF...IIIK den skiten hade polare...en mafija liknande klan av kalkoner omringade mig...sen spöa de skiten ur mig, kan jag glatt meddela! De pickade mina fötter, smällde mig blå gul med vingarna.

Mormors syster kommer springande, när hon hör mitt skrik akompanjerat med kalkonkluck...där stod jag, med fjädrar flygandes runt skallen & kicka kalkoner för fulla muggar hahaha...fan, det minns jag...vilken skräck det var!

Miss mastermind brukade gömma sig också...så pass att mormor & hennes syster fick hjärtinfarkt...tills de kom på att jag var skraj för sprängningarna de utförde en bit ifrån...så när damerna ropa BOMBOM...så yla jag som en stucken gris!

När jag var ett år gammal, så kunde jag flytande serbiska & svenska...agerade både skvallerbytta & översättare mellan farmor & mormor...jag va ett GENI!

That´s one of the stories behind a evil masterminds upbringing... hahaha

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

*Pfan! Muckat med kalkoner har jag aldrig gjort*
Säger sonen ,bekymrat här, som om han missat nåt;o)))))))

Sicken liten tösabit å vara igång tidigt i livet!:-)
Gullig härlig historia det där också.
Jag pratade också rent och lite vuxet då jag var 1 år.
Vänner till mina föräldrar tyckte nästan jag var lite läskig ha ha ha
:o)

Jag har koskräck nu för tiden, men inte som liten för då var vi med och motade in korna i lagårn då dom skulle mjölkas kl 17.
Jag och min kompis bodde i den ladan och hade hand om 1 miljon kissemånsar t.ex.
Hoppa på höskullen, där det fanns stora hål under höet som man kunde trilla ner och slå hjäl sig märkte vi då och då och undvek.;-)

Bonden var snuskig och högg huvuet av kaniner som han sen kastade på golvet som var så skitigt och det låg koblajor och massa kopiss på golvet så man fick surfa runt.

Korna stod med ingrodda torkade bajskorvar på ryggen, halsen och lite varstans.
Vi hittade då ryktesdon och började rå-rykta och kamma kor, men vi orkade visst bara med 2½ ko.
;-)
Det var svettigt värre.
Nu är bonden död och inga kor finns, men i stället kom det hästar.

Snart blir det väl nån sån här matkedja som öppnar där.
Vi har faktiskt inte nån affär här fastän rika knösak byggt massa vräkiga villor i skärgårdstad och nu bor väl ca 2-3000pers där.
Mysko.
Man måste åka till Åkersberga och handla eller Ica-skånsta som ligger 2 km här ifrån.

Ha haha..tänker på då du kickade kalkoner nu igen..;o))))
Kramelikramar!

tisdag, februari 28, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Japps...har alltid haft bråttom va hahaha...kan inte rekomendera kalkonfighter, det gör jääävligt ont & de är EVIL små fjäderfän...EVIL säger jag!!

tisdag, februari 28, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home