MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, februari 26

Statistik?!

Damn...hitta ett kolla vilka som kollar på dig, hade en annan tidigare (eller sitter kvar) som heter who links to me...mnja, den va ju ett skämt. Var ju fler gånger som den "inte hitta sidan" än att man kunde glutta där!

Så hitta jag en annan, men den är ju spionagda 2000...sheitt, jaha nu vet jag att de flesta sitter på en chello anslutning, har en skärm 600x800 & majoriteten kör XP?! Eh...jaha...noterar i mitt block här...verry spännande ifall Sverker vill ha lite underlag...kan skicka en screen shot hahaha.

Här tror man typ att det är Chribba, Ankie & Nislon som i princip är mina besökare...ja, några till har man sett bland komentarerna. Men så från att jag fnissa mig fördärvad inatt tills nu...har det trillat in över 100 pers?! VA?! Asså, jag hinner ju inte ens träffa så många...från jag tryckte mina jordgubbar tills jag svalde kaffet imorse?! Inte ens på hundpromenaden...träffa typ 2 pers som sprang nära på...

*ASG*...damn... det var ju bra mycket mer än vad jag någonsin trodde hitta hit! Det e inte bara jag som smygsurfar hahahaha....det e en hel LIGA!

Amazing shitt...

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag är helt övertygad om att det bara e du Chribbe och Ankie som tittar in på min sida. Det är direkt livsfarligt då jag sänker garden och börjar skriva om mina testiklar etc.. *S*

söndag, februari 26, 2006  
Blogger RedAngel said...

Men typ...*S* tänkte ah 10-15 pers maxat...men WTF?! I min vildaste fantasi...kunde jag inte se HUR storslagen jag är hahahahahaaa

Och...jag kommer ÄNDÅ skriva som jag gör...om det ens bara vore 1 person som kollade, för this is my style *S*

söndag, februari 26, 2006  
Anonymous Anonym said...

Line em up and knock em out! ONE BY ONE!

söndag, februari 26, 2006  
Blogger RedAngel said...

Tror jag har börjat *S*...elle?!

söndag, februari 26, 2006  
Anonymous Anonym said...

Sätt dä sa ja!!! *S*

söndag, februari 26, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja sitter, sätt dä själv..

söndag, februari 26, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

;o))))))))))))))))))))))))))
No more no less!
Detta är AScoolt ju.
Jag har en kampanj där jag skvallrar om till folk att läsa din blogg.
Men jag har bara 20-30 besökare per dag till min blogg å andra sidan, men å ena sidan så gissade jag rätt på att hemliga pappan skulle bli hårt länkad, men sen så tröttnade jag ju på honom sen vi blev lite osams, men inte bara det, utan jag tyckte inte det var lika kul att läsa då han skrev i en intervju att han filar i dagar och år på sina inlägg och alltså postar dem i efterhand och inte så spontant som jag trodde i början.

Har kvar länken för att se om det går att följa hans dotter lite grand i alla fall utifall han skriver genom hennes uppväxt.
Tror kanske att inläggen kan bli yvigare ju större hon blir (läs får egen vilja)
;-)
Men där behöver jag ju bara läsa typ 1 gång i veckan eller månaden.

HÄR måste man ha råkoll så man hänger med..Love it!
:-)

Nislon! Se upp för snart får du uppmärksamhet ,du med tror jag , av fler än oss.
Jag är en trendsniffer så jag vet.
:-)
Kramelikraaaaaaaamar!

söndag, februari 26, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Men det är faktiskt lite småsjukt...man hinner inte ens träffa så många människor på 24 timmar, som bränner förbi en på ens sida & läser!?!

Jo, jag läste att han alltid spar ner först, funderar & sen...ah så släpper han sitt material...kanske?!
Asså, det är ju inga rikshemlisar han skriver, egentligen...det e ju små iaktagelser om utveckling av kålmask till fjäril?!

Så vad...han korrar & sväljer
...funderar & sen blundar & publicerar darrande?!

Oki..det enda jag gör...är att tänka på att jag inte hänger ut folk med namn, och visst skvaller frågar jag om jag får nämna...det är ungefär så mkt tid jag lägger ner innan jag printar koden & kasta mig på publish!

Börjar man bli paranoid & funderar för mkt...så skulle man säkert skriva: Hej...idag drack jag en öl tihi hej då?! Sen...dödlig ångest.. ÅH NEJ, vilken framtoning har jag nu?? Snörvla hemma ett år över vad man vågat drista sig till?!

NAAH...me spontan, me like...and me bombar...

*S* And Ankie...thank´s det e alltid kul att få lite feedback på det man skriver & det är kul att se vilka ämnen som e lite känsliga att skriva om!
Det där med statistik va fan kul... en person hade sökt på knullar+med+ballonger & hamnat på min blogg?!
HAHAHAHA Ja, det har jag då ALDRIG skrivit om iaf hahahaaha...nästa ämne eller?!
*ASG*
(ankie...jag pingar 2-3 inlägg/dag så det e nog därför)

söndag, februari 26, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home