MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, februari 26

De samansvurna...

Efter ha flipprat runt lite bland bloggar...så har jag läst en hel del vid det här laget, om olika ämnen...visa roligare än andra...vissa helt galna men sanslöst roliga.
Men så hamna man på "den andra kvinnan" bloggarna?! Men bu frikkin huhu... hallå, seriöst...där sitter en kvinna & bölar över att hon väntar hemma på hans samtal, men jaha...han är med familjen!

Och mnjaa...han skulle visst göra något med barnen, så hon var inte så prioriterad. En annan, hon frotterar sig med en man vars fru ligger inför döden?! Tycker det är lite jobbigt att han är på sjukan?! Är dom seriösa??? Och de mår såååå dåligt över det?! Eh, inte tillräckligt uppenbarligen!

Vafan, att sitta som en gam & leka med upptagna män...sen tycka synd att man väntar?! Ehum..ja, då får man fan skylla sig själv! Inte nog med det...det finns en sekt, som hurrar, peppar & klappar händerna?! Och de piper...folk vet inte huuuur det är att vara den andra kvinnan?! Nähe... är man så pucko så man raggar på familjefäder eller upptagna så får man nog bita i det sura äpplet & inse att...han leker nog jääävligt mycket!

Är det verkligen SÅ svårt att hitta en egen snubbe??? Seriöst?! Nä, jag mår illa när jag läser om sådant jamande...och vad tror de, att mnja om han lämna frugan/tjejen så...kommer han nog stanna kvar?! MUHAHAHA inte ofta, visst det kan hända...men hur stor är chansen?! Om jag tycker synd? Nä inte om nån i det fallet...eller jo, möjligen barnen & frugan...som lever i en illusion om att fan, vi har det bra vi!

Har haft många sånna herrar, som vill ha diskreta träffar på dagtid... det är så man garvar. Av alla singelsnubbar...så vafan skulle få mig att välja en upptagen??? Så svårt är det inte att tillfredställa behoven, om det är det man är ute efter...finns miljoner singlar att välja på, framför en upptagen!


Mnja...det är mina åsikter det, finns inget som kan ändra på det... freakin werdos...a lier is a lier...så är det bara! Om jag skulle förlåta en snubbe som vart otrogen? MUHAHAHA...never, som man bäddar får man ligga...och då är det kallt på gatan *S*...ingen ursäkt i världen skulle få mig ändra på mina tankar!

*S* Behövde bara säga det...fan, efter ha läst dravlet...damn...

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Medhåll till 100000000%
Patetiskt är vad det är och jag tycker skitsynd om ovetande fruar och barnen.
Kramelikramar!

söndag, februari 26, 2006  
Blogger RedAngel said...

Det finns väl orsaker till att ordspråk uppkommer *S* "som man bäddar får man ligga" finns välalltid en klok gammal gumma/gubbe som skaka på huvudet & pep ut dessa, inget nytt fenomen precis!

söndag, februari 26, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home