MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, februari 28

Killar som gillar...

*S* Efter en tripp förbi Chribbas...så garva jag...han e hemma med kids & myser, sen hade frun hans lämnat ett mess.

Damn vilka flashbacks man får!!! Killar tror alltid att det e så lätt att vara hemma med barn, speciellt om de ska vara pappalediga. För hittils så har de ungefär sett en charmig krabat vid dörrposten & sen...så var det bollibompa & nattinatt dax! Pice of cake! Så brukar de undra...varför är du trött, grinig asså förståååår inte! Hahaha...bästa va när jag lämna min son som bebbe, för att få gå & handla själv, nu snacka vi inte shopping runt stureplan utan lokala mat butiken.

Plötsligt förvandlades det självsäkra flinet till ett extremt osäkert...men asså va ska jag göra om han gråter?! Eh, ska ner till affären...inte till andra sidan jordklotet?! Tips...napp, kanske hålla i...rent av kolla blöjan?! Hur avancerat kan det vara?! Ja men...om det inte är det då? Vad gör jag då? Men snälla papsen, du klarar ju det i normala fall...så vad ska skillnaden va den här gången??? Amen...amen...det blir ju lättare när han kan prata (trodde du ja..tänkte jag)

Sen blev sonen större...och mnja...svårare helt klart! Att sen kunna aktivera en pyssling, mata & se till att disken befinner sig ren i skåpet, det finns rena kläder att ta på familjen...kanske rent av MAT?! Muhahaha...där ligger utmaningen, samt att vara snäll & utvilad själv?!

I själva verket...när dörren stängs, kan barn förvandlas...de klistrar helst fast sig vid låret, det ultimata vore att ha en stol monterad på höftbenet...så fort man ska göra minsta lilla, så nehe då...det börjar blinka neonskyltar & pilar mot liten...sen kommer ylandet...meter stora textade skyltar: FOCUS PÅ MIG, OM JAG FÅR BE annars så fixar jag det ÄNDÅ!

Sakta men säkert bryter dom ner en *S*...de prickar helst ens svaga punkter och nu snackar jag inte lego under foten...bilar i toalätten & kritor i blomkrukan! Utan...känslomässiga...hörsel...sinnena!

Minns så väl när sonen va en plutt, hans far & jag hade skilda meningar om barnuppfostran, eftersom det e mamsen som i regel är hemma...så vill man inte ha en unge som pockar på uppmärksamhet 24 seven, eller vill bli buren konstant till förmån för en ny höftledsoperation!

Vad gör hans far??? Pojken piper...han flyger som skjuten ur en kanon, fotbollen på TV´n är ett minne blott, hans son håller på döööö säkert!!! Han springer på mattan, halkar rätt in i väggen, bara för att studsa tillbaka & bränna in i sovrummet & lyfta upp sonen?! Nu var det så att sonen sov, pep i sömnen & hans fars drastiska tilltag resulterar i vad??? EN VAKEN BEBIS?! Smaaaart elle?! Och ja...handla samtidigt eller ta en tvättstuga?! Näe...vad e det, vi har fikat, sen käka vi middag på restaurang?! Man ba TACK ÄLSKLING...och du tänkte på mig eller? Ska jag käka upp kylskåpet eller?! Rosta hallmattan???

Och detta är inget unikt...eller så hitta syrran en likadan...hennes karl roade sig med först att desificera alla som kom genom dörren...asså, tvätta händerna gör man när man träffar en nykläckt...men han ÖVERVAKADE handtvätten, samt stod redo med bakteriedödande gel att smeta in händerna?!

Så fort deras son pep...han va häcklöpare, flög över möbler, slog ihjäl sig för att hinna fram?! Det han & sonen hinner göra på deras pappa ledighet...är att stöka ner hela lgh & somna ungefär 5min innan syrran kommer hem?! Vaddå middag på bordet? Existerar inte...det har vart sååå jobbigt, de har vart i PARKEN faktiskt?! Man ba OKI...and??? Jaha det va din ursäkt?! Varför finns det ingen mjölk hemma???

Säger bara det...killar, de må försöka...men att de ska lyckas till 100% hahaha, nä det e nog inte många!

7 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

;o)))))))))) as usual!

onsdag, mars 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

Det finns inget ett fruntimmer kan göra som inte jag kan göra bättre *S*. Därför står ännu en kaka i ugnen, tvättmaskinen rullar så det ryker, ungen sover sött, jag ska snart förbereda middagen, vinet är redan på kylning, kanske men bara kanske får frugan lite massage också. Städat och fint kommer det vara också. Och trots allt detta skrattar jag hela dagen för det är semester - SEMESTER säger jag. En dag på jobbet är slavläger jämfört med att vara hemmafru, öh jag menar hemmaman. *asg*

onsdag, mars 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja, men Chribba vafan...försöker du ta över hemmafrus imperiet?? Infiltrera så bra?! *S* Damn lucky wife, som får en sådan service.

Själv får jag hyra in en polska snart hahaha...undrar om de masserar oxå?! Fan, har visst lite ont i axlarna...hum hum

onsdag, mars 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

Vilda hästar kommer behöva slita mig för att ta mig tillbaka till jobbet...Jag har sett la dolce vita i ansiktet nu, and I ain't looking back...

onsdag, mars 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

*L* Jupp...det e softa dagar faktiskt, man hinner mysa & hitta på stuff med barnen OCH känna sig som en människa.

Visst e det skönt att slippa kniven mot strupen & klockan i ögat :)men...kom tillbaka om 5 månader...så får vi se hur det går, eller när lillan hamnar i det berömda trotset
*S*...då VILL man jobba, det är mer okomplicerat än att övertyga en liten om att badbralls & gummistövlar inte räknas som vinterkläder...cirkus några minuter innan de skall infinna sig på dagis!

They got strong minds *S*...man kan dö för mindre!

torsdag, mars 02, 2006  
Anonymous Anonym said...

Nu är ju jag allt annat än expert men är det inte så att det är nu kidsen är "roliga" Chribbe, alltså lättsammare att ta hand om, än när dom var nyfödda/mindre och din lovin wife fick slita...va? VA??!!!!! *S*

fredag, mars 03, 2006  
Blogger RedAngel said...

Det brukar alltid vara så Nisse, det är ett bekant fenomen "no probs, kan ta dem när de blir större" *S*
Jojo...det har man ju hört om

söndag, mars 05, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home