MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, december 13

Det är inte snön som faller...

Det är alla mina ord bara, när jag slår in klapparna...här rimmas det för fulla muggar. Tar ett urval av klappar, så kan ni ju gissa om ni hade rätt sen.
Självfallet är det mina copyrights på texterna, men om det står still & du shoppat samma saker, så vassego och sno!
Kan ju inte skriva ut vissa personers innehåll eftersom de kan LÄSA och HITTA hit...men de kan ju få gissa lite

Till lillasyster...
Här är något som för glansiga ögon, nu kan du fransarna slicka och heta blickar skicka och få alla män att hicka & nicka...du min lilla flicka (meeeeeepBeeeep det du)

Sonen
När svetten lackar & morsan hackar så slår du ett slag för hårda tag (Säcken vettu)

Moffa
När du i bohuslän vandra & tänka på andra, så skåda då ner och vad du kan se...är det jag dig ger! (Kan de vara de uggly hämd strumporna med tanke på de jag fick förra året)

En syrra till
När du låset äntligen prickat och du börja hicka så kom ihåg att nicka, för i detta paket så kommer du aldrig gå bet, dörrar öppnas och du kan åka...slipper mig att tråka
(något för saker som rullar fram)

Lillebror
När håret är satt på plats och för att känna dig extra vass, så tar du lite på din tass & nu doftar även din stass... (Kan det vara parfym månne??)

Lillebror2
När brudarna hänger och slänger så skålar du och blänger...för vem av dem vill du bjuda och vem vill du buda? Jag har släpat den hela vägen hem för jag vet att det kan bli din vän, en fest utan denna gäst...är ju pest (Kallas sprit...)

Mosters skitunge
Med den här i din hand så ror du snart DN i land, du kommer oxå bli proffesor och kan leka med din processor. Så däng morsan i skallen & be henne flytta på nallen...(barnPC)

Mormor
Denna gåva vibrerar och masserar, men kanske inte där du tror...du kommer inte finna ord, så när du såsen bränner och du bara skäller, ta en stund med denna och färga INTE håret med henna (vi minns alla apelsinskallen, tyvärr) (kan det vara en massagesak för stor bak?!)

Papsens hagga förlåt...sambo menar jag:
När du med Zorro far & tycker att han inte är så rar så ett tryck på knappen & sedan kan du knycka på nacken, för jycken far troligen i backen! (otrevligt sprayhalsband)

Sonen:
När du slutat räkna hönor & börjat räkna bönor, så kan du riktigt roligt ha en supertråkig dag...
(Kalaha spel)

Japps...här e några saker som just nu befinner sig under JULGRANEN...den ÄKTA med BARR. Så japps, man har kanske blivit hög på juldofter och pepparkakor (eller som mormor sa pipparkaka hahaha)