MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, december 6

I just feel like dancing...

Ja just det, har ju passat på att skämma bort mig själv lite med en alldeles egen julklapp av mig själv, till mig själv och helt utan jultomtars inblandning!

Så nu kan man ta snuskbilder på sig själv och mms:a till slumpvis utvalda okända personer...köra en form av rysk roulette i telefonkatalogen och...bombs away *S*...ja, jag sa inte att jag ska göra just det, men jag skulle ju kunna om jag hade riktigt riktigt tråkigt!

Men det bästa av allt...det är en MP3 inbyggd och idag poppade jag på förnöjt medans jag buffades runt i julhandeln. Det va inte den lur jag siktat in mig på, men wtf om man ändå kan ladda ner musik på den och den har en högtalar funktion...alla vet att flickor sminkar sig & pratar i telefon samtidigt...eller gör andra saker då de försöker balansera luren vid axeln, eller trassla runt med headsetet...så vilken befrielse....vilken lycka!!!

(och jag har bra ursäkter om jag blir påkommen att snacka i telefon på FEL zon mohahaha:
1. Jag sjunger med i texten, knäppskalle, vaddå snackar...vafan är ditt problem, ditt särbarn?!
2. Jag spelar in röstmeddelande till min blogg, vafan är ditt problem, ditt särbarn, sluta tjuvlyssna?!
3.(klassikern) JAG SNACKAR MED MIG SJÄLV, VAFAN ÄR DITT PROBLEM DITT SÄÄÄRBAAAARN, SKA DU ANMÄLA MIG TILL PSYK NU ELLER SENARE?!

Så nu är jag kär i min lur...bara det...en sådan underbar tingest, jag gillar allt som har fler funktioner så man slipper släpa på en massa onödigt kraffs. Tänk bara, förr fick man ha med sig både digitalkameran, mp3 och telefon i lilla väskan -nu...nu tar man luren & kan föreviga varenda fest & ha en egen jävla DJ rätt i örat, behöver inte kännas som man ska ut och resa om man ska ha med sig alla pryttlar!

Kameran är ju skaplig, även om den inte e lika klockren som min digitala älskling...men kan ju alltid ta minneskortet och fibbla till bilderna på burken istället!

Japps, jag e pryltokig...är nästan som en karl & kan börja dregla över sådant medans vänninorna suckar över porslin & puder typ. På min önskelista är det hårda paket som gäller (and det lät ju ovanligt or not) jag har lite verktyg som jag vill ha & en paps som förstår vad det är...så nu väntar jag på tomten preciiis som alla barn! Jag ska oxå tindra med ögonen när mina powertools hägrar under granen *S*!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

När du är redo med lite sköna snuskbilder så har du mitt nr här:
0706-66 66 6.....

torsdag, december 07, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Har inte jag ditt nr redan? Eller var det bara Nisses?

Vill minnas två skönsjungandes herrar i våras som ylade i min lur...så asså det blir ju liksom inte alls så spontant & slumpmässigt va, så NÄPP...keep on dreaming va!
Det enda skin jag visar är på mammabloggen & det e nog inte så kinky trots allt :P

torsdag, december 07, 2006  
Blogger Dead Dog Texture said...

Hahaha, jävligt lustigt. Nu är jag polisanmäld också.
Skickade nakenbilder till alla 0706........-nummer.
Alla utom den sista polisanmälde mig alternativt lovar att söka upp mig och slå mig sönder och samman.
Den sista skickade dock bilder på sig själv och jag tror fan att jag fått napp.

lördag, december 09, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* aj fan...men asså du vet att man självfallet måste införskaffa ett speciellt kontantkort ditt pucko!!!
Sen ladda du på en liten summa, plåtar ur alla vinklar & vrår...ut med mmsen...asså, du måste tänka kriminellt...jävla amatör och bli anmäld?!
Gör som min syrra...hon spöa ner 3 pers och sen polisanmälde hon dem för olaga hot! Herre gud mannen, du behöver en kurs hos oss...

(du vet man kan göra film oxå?!Fatta vilka ljus & ljudeffekter...blinka med ficklampan och dra en katt i svansen har man ingen kisse så snor man grannens...coolt som fan, döps till den vilda jakten på musen *ASG*)

lördag, december 09, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home