MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, december 8

män..kan va lustiga ibland

Att killar är konstiga, det vet vi tjejer om...att de kan vara lite lätt knäppa vet vi med, men att de kan vara gravida...är för mig en intressant sak.

Ett smartskaft till karl i sydafrika kom på att han nog ville vara ledig från jobbet & norpade åt sig ett sjukintyg som han hastade iväg till sin arbetsgivare. Troligen hade han så bråttom efter sin kupp eller så kunde stackarn inte läsa...

"Mannen hade stulit och förfalskat ett sjukintyg från en vårdcentral. På intyget stod det att han var tvungen att ta det lugnt och vila under en hel vecka. Det han inte visste var att läkarattesten kom från en gynekolog och att patientens behov av vila berodde på graviditet."

Happs...måste ju säga att jag apploderar hans eminenta sinne, troligen stod det väl gyns uppgifter förtryckta, för lille herrn fick sig på asset istället...ingen sjukskrivning utan han fick vist en fin liten böteslapp på en lax istället *S*...men det måste det väl vara värt, ett sådant medicinskt under som han skulle kunna ha vart om det stämde.

Ah, jag gillar sådana nyheter...puckosmurfar & idioti får en alltid att le. Och förresten så ska det ju va en värmebölja över svea rike runt lucia, håller tummarna på att det blir så pass varmt att man kan slita fram bikinin & ta sig en solare...men...aah...så bra kan man väl inte ha det :S kan ju komma polarvindar från öst...fan fan fan...jag som tänkte sno lite sand & sprida ut på balkongen, smälla upp lite bast runt kanterna & hitta lite kokosnötter att dekorera med så jag kan inbilla mig jag är i tropikerna.

Det märks INTE att jag vill resa bort va? Att jag saknar min polare sunny...??? Man kan väl få drömma åtminstånde hehehe

2 Comments:

Blogger Det Mörka Hotet said...

Men, vadå: med lite Tippex och Explorer så har man ju alltid julen räddad - "White Christmas"!


Samuel (Det är inte gott - men billigt!

fredag, december 08, 2006  
Blogger RedAngel said...

hehehe...japps, enkla tips för att förenkla vardagen

fredag, december 08, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home