MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, december 7

min bror...

Min bror är ju en lustig figur, oftast tycker han att han e grym på att köra...typ en ny Shumacher eller något sådant. Sure, han är ju bättre än mamsen på att åtminstånde inte backa av backspeglar eller sånt....men mnja...

Det finns väl egentligen en sak som är problemet, eller förresten flera...för det första så äger han ju inget körkort, för det andra äger han ingen egen bil och för det tredje så vet polisen mycket väl vem han är...så han kan knappast vara diskret när han "lånar" en bil och kör. Nu menar jag inte låna som i att han snor bilar på löpande band, utan i regel snor han mamsens när hon sover.

Som liten så lyckades han hamna i ett mindre lyckat sällskap, eller ja...lyckat beror väl på hur man ser på det...men de var företagssamma små svindlers som ingen ens skulle ana. De var rätt komiska på sätt och vis...några bröder snodde en häst och släpade hem, lät den riva halva huset tills föräldrarna kom hem och fick sig en smärre hjärtinfarkt av att en pålle betade i sockerskålen i köket.

Uppenbarligen lyckades de smarta få tag i en bil oxå, de körde runt på nätterna när ingen skulle sakna dem ens, eller ens tro att de små liven var vakna. En dag så kläcker brorsan ur sig att de haft streetrace på djurgården, jag lyfte på ena ögonbrynet och bara garva...jo då, sure lille vän... nu måste du drömt en väldans spännande dröm serrö! Du når ju inte ens upp till ratten så hur fan ska DU ens kunna köra en bil höhöhö. Och på små tonåringars trumpna sätt så sa han johoo det har jag visst det, ni tror inte på mig! Klappa han på skalleponken å sa du e ju såååå söööt!!!

Han tjata i veckor om hur han minsann körde bil, ojoj han va såååå grym och bara 12 bast så vi trodde SÅ mycket på han, tills vi en dag fick nog...vi körde ut bilen på en tom parkering och kasta nycklarna på han...kör då! Och ungefär då gick det upp för oss att det lilla fanstyget VISST kunde köra bil och nog fan hade han haft fuffens för sig.
Sen blidde det razzia bland hans bekantskap och det blev hårda regler för hur, var och med vem han umgicks för att försöka få han på rätt spår.

Funkade väl bra ett par år, så fick han en moppe istället när åldern kom...då hade han ju något annat att tuta och köra med och han var sååå glad, fick välja hjälm och alla handskar och grejer man kan tänkas behöva... men så jaha, då blidde det cross så småning om. Och som de flesta vet så bör man köra dem på inhängnade områden & sådant stuff. Och det gjorde han...INTE!

Vilket då resulterade i att mr.No Fear föddes...och mr.NoFears efternamn blev ACAB (=all cops are basterds för er som ej vet). Och som sagt, då kan man ju köra terräng...så då kan man ju genast räkna ut vad lille herrn roade sig med. Så mycket riktigt körde han på gator och retade upp snutarna till vanvett...och jaha...hur långt kan de följa efter han i en skogsdunge månne? Så han fick ju så klart ett koppel blåljus i häcken, närmare bestämt 4 vanliga bilar och en piketbuss, men VEM kunde fånga mr.NoFear?! Så småningom så lyckades han byta bort den tvåhjuliga tingesten mot en 4hjuls historia med ratt, dvs en bil...som han höll hemligt!

Och jahapps...den va inte långlivad, han gasa varje natt....tills en natt då han trodde sig väja för ett rådjur och körde bilen rätt i diket så underredet rök all världens väg?! Så jaa...där kan man ju lista ut att det inte blir ett körkort på måååånga år *S* men tur är väl det för allmänheten, för gossen är icke redo att möta gator och torg i normala hastigheter!