MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, maj 17

Fara å färde i bloggdalen...stormar sveper in?!

Läste igår någonstans att "blogtrenden är över, så blogga på nu den lilla tid som återstår".
Hmm...jag måste vara väldigt okänslig för trender, jag trode folk hooka bloggar för att klottra av sig lite, eller kanske hade något på hjärtat....inte att det var en trend. Hade jag kommit på det tidigare, så japps så hade jag börjat tidigare.
Och vad jag vill minnas så var väl det länge sedan den unika trenden va det hetaste, de första bloggarna kom?!


Det kan ju iofs förklara alla "jag tror jag e moderedaktör" bloggar som man fnissar lite till, eller ja...jag personligen har svårt att se varför man skulle bry sig om lilla "Anna" dikterar modet, eller hur många sminktester kan Sanna få till?!
Eller vad Fia nu har botaniserat bland trender. Jag köper mina tidningar...jag bläddrar...that´s it. Hur mycket crap kan man skriva om just mode?

Eller de där politikbloggarna *S*...damn, dom är ju så förbannat tråkiga...skulle hellre peta mig i ögat än att läsa dom, med ett undantag...finns en kille som har en kul vinkling på politiska beslut & sånt. Men han verkar ha lagt ner verksamheten tyvärr :S

Så att det nu skulle gå en trend i bloggandet, som nu nått sitt slut...jahapps så då kanske bara de intressanta bloggarna blir kvar då. Jag menar...de som inte är beroende av trender utan skriver för skrivandets skull.

Så alla trendslavar...det e bara att packa ihop tangentbordet, lägga ut en annons på tradera och införskaffa det senaste...vad det nu kan vara *S* don´t ask me...im totally clueless

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Wohoooooooooo!!
Jävlar i havet!
Nu skrev du ner varenda tanke jag haft om detta och inte klarat att formulera i text.
;o)
Exaktly så är det ju. och jag hoppas hoppas dom packar i hop tangentborden och går till tradera och rensas där med så jag slipper trender och får det som är viktigt kvar att gotta mig i.
:-)
Du är bäst bara så att du vet om det!
& ja det gör du ju och det är coolt!
Självkänlsa är coolt!

onsdag, maj 17, 2006  
Blogger RedAngel said...

Tyckte det lät så fånigt...jag tror inte många kommer sluta blogga bara för trenden är över.. eller jo trendslavarna lär ha ångest för att de ens ägt en blogg!

weee....håller på att leka med hemsida, men de där gratisställena är ju banne mig proppade med reklam å skit...hatar sånt!

Ska ge dig länkar sen...har testat lite olika ställen, men icke nöjd direkt!

onsdag, maj 17, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home