MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, maj 17

döden är nära, eller var det datanörden?!

My god, vaknade med stans blixtrande huvudvärk, stekhet & sexy...såg finfina färger & alla ljud var på sourond system mood...ah, dax för den jävla migränen att slå till i full styrka. Men, det e ju trevligt att umgås med badrummet lite oftare, man inser ju då att jahapps kanske ska tvätta kakelplattor i helgen eller....mnja kanske ska hyra in en städkärring istället?

Och har hämtat upp min nya burk...åååå va fort det går...man hinner ju inte med en fikapaus medans msn loggar upp *chokad å tar mig för kinderna* wooo va min gammla SÅ seg?! Nähe!

Inte nog med det...halsmandlarna känns som två freakin pingisbollar...tror man lyckats ådra sig en skön liten förkylning, så där...mitt innan sommaren och som bekant brukar de vara tre månader innan man blir frisk igen...eller så dör man raklång hahaha.

Och som om jag nu inte var sjuk...jag e riktigt skjuk nu...jag har blivit biten av datanörds viruset, fatta vad DET innebär för min coola image *ASG*. Men datorer gör mig galen...och nu är mitt nya projekt att leka med flash och försöka lalla till en hemsida.

Jupps...så huvudvärk kan nog komma av det mesta, så min pimp Ankie...wtf jag behöver hjälp va...eller who ever som vet...nu min problemet no1: Vill smacka upp en flash fil här då rå (så ni kan grina lite & inse att jag e lost) men hur i helvetia får man upp den?

Har svurit som en rabiessmittad...väst, spottat och misshandlat datan nästan...den VILL inte alls den här blogskiten.

Ill be back later...nu ska jag ligga i mörker och se på dansande pluppar...

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Jippiejej!
;-)
Du ska koda hemsa! Va kul!
Jag har köpt ett litet flachprogram som heter *coffecup firestarter*

Där får man en hel kod och jag tror du behöver en kod att klistra in här i bloggen och sen länka till en puppysflachiga.swf
alltså en fil i swf -format.

Den filen måste ju förvarar nånstans precis som med bildfilerna.
Så sen bör det ju funka men du ska nog även ladda upp koden på samma ställe där du har swf-filen också kom jag just på.

GRATTIS till nya snabba muskedundret till computter!!!!
:-)

onsdag, maj 17, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja du Ankie...jag blir fan gråhårig & det snabbt som satan *S* ladda ner det där dreamweaver för att jag tänkte...ah enkelt smacka upp å sen kan man ändra!

Jo men visst serrö...jävla skiten fatta inte ftp, eller sidan var galen...lyckades komma på hur fan man kunde göra en sida offline... men jaha ja...så hur länkar mna till sidorna...mutter mummel!

Gjort en hemsida helt i flash... bara för att testa, men det verkade fan vara mindre komplicerat än det andra med färdiga frames! Jag blir galen!!! Då ladda man upp både en swf & en html sida...sen funka det?! Ehum.. eller ja, det funkar!

Men att bara ta en flash fil å dra upp till bloggen...jo tjena, inte en kodjävel funkade! Blev en tom flash ruta...thats it?!

onsdag, maj 17, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home