MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, maj 1

evil eye try to strike...

Min galna granne, the freakin copycat...jag svär hon kastar ögon på mig!
Efter ha lärt känna denna kvinna, så måste jag säga att jag börjar tro på onda ögat!

Ta mig fan...varenda gång hon frågat om någon typ viktigare sak, så har det gått käpprätt åt helvete. När hon öppnar munnen så går saker söner!

Hon är en evil häxa helt enkelt!

Sist stirra hon på min spegel, sa något om att de kan gå sönder...hon hade en likadan...vände ryggen till, hörde värsta krashen och...jo då, min nyinköpta spegel låg i tusen bitar! Jag skrek på henne att hon var en jävla vandrande olycka och skulle sluta blänga ner mina prylar, sa jävla häxa...*S* Hon bara garva och sa förlåt...det kan hon torka sig med, vilket förlåt?!

Måste vara hennes avund som förpestar min tillvaro då hon entrar mitt hem...vet ej vad hon gör eller kan, men det slår aldrig fel! Jag har vart tyst om vissa saker, för att se om det går som jag vill, det har gått åt rätt håll då. Slumpen kanske...men nej, hon är brutal!

Fick ett sms av henne imorse...tss...tänker icke svara, vill inte ha henne och hennes olycka över mig, ska fan hämta hem vigvatten...kasta på henne & se om hon smälter då *S*...eller ta hem rökelse från kyrkan...tända på och se henne kvävas! Hon är ond....genuint ond!

Hon var så sur sist, när jag köpte mina favvojeans höll hon på kvävas av ilska?! Vuxna människan snacka inte ens....hon bara sprang före?! Hon är icke frisk...hon e scary fan, det hat hon äger & avund skulle kunna döda en hel by för fan!

Tror det är dax för mormors gamla trix...*S* ska hela mitt hus...skicka tillbaka allt till henne som hon skickar på mig! Kan hon va en evil witch så kan jag vara en evil bitch!

Nä men seriöst...så fort hon kommer så går något sönder, eller åt helvete...de perioder som vi inte umgås flyter allt på som det ska, är inte det lite strange så säg mig?!