MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, april 27

The son of the devil or son of puppyass- en tolkningsfråga!

Jupps...en rapport till från träsket... sonen, en skön kille mellan liten och vuxen tar sig ton...

Härom dagen bestämde sig sonen för att skolka var på tapeten! Hur gör man då, kanske ni undrar? Jo, ta en mor som behöver en handgranats väckning...gärna vattenkanon oxå för att halka av sängkanten! Adda en djävuls listiga avkomma och summera detta:

Son vet om mammas 417 klockor, son beslutar sig för att "känna efter" han mår icke bra, så jahapp mamsen lär knappast låta han spela PS2 hela dagen, eller zappa på tv, surfa på nätet... nej han förstår att surkärringen utan morgonhumör kommer hänvisa han till skolgården pronto med fina komentarer om hur viktigt lärandet är, kunskap är makt och allt det andra tvivelaktiga skit man kan försöka sälja på sina barn i hopp om att DOM ska älska varje skoldag, sjunga söta sånger och allt det där äppelkäcka!

Så...som de som läst tidigare vet borde historien inte ha upprepat sig...med tanke på det senaste rabiesutbrottet mor fick...för er nyanlända...jo då, den listige puppy junior stängde av alla väckarklockor...maka om sitt ass över till mamsens säng & sussa vidare med gott samvete?!

Mamselimamsen vaknar förrens 13 tiden, grymt utvilad för första gången på evigheter ...sträcker på sig som en kattunge...kollar mot klockan och...AAAAH håret rätt upp, tar sig för hjärtat...hyperventilerar och...joho då....skriker som en gris med sina djupa lungor! MEN FÖR I HELVETES SKIT DIN FÖRBANNADE UNGE, VAD HAR DU GJORT????!!!

Det servas en noga uttänkt story om magont, mått illa, huvudvärk, jo...lite ont i hälen oxå... mamsen övergår nu till svordommar advanced, på serbiska...väldigt otrevliga men som tur kan han inte innebörden av de alla, utan blinkar lite dumt medans man arbetar upp en rödfärg som kan matcha ett kilo tomater, fortsätter svära harranger...snubblar mot köket...börjar anta bordellröd kulör vid det här laget...ungen har käkat upp allt bröd oxå?! Men WTF IS WRONG WITH YA?!

Timmar senare när killimammajaro bestigit sitt vansinne & firat ned sig på jorden igen...så pips en sanning ut av sonen, som insett att en lögnaktig stavelse till kommer innebära omgående flytt till papsen och hemkomst kan diskuteras innan hans 18 års dag och icken en sekund tidigare. Ja men jag ville vara ledig...du skulle ju säga nej, det vet jag!

VARA LEDIG?! VA??? En EKG mätare hade exploderat för länge sedan...andas kvinna så ja.. ja ha min son, så för att DU vill vara LEDIG, så blir det plötsligt en KUPP?! Då ska JAG tvingas vara LEDIG MOT MIN VILJA?! Är det så du säger??? Givetvis var detta flaggat för Dr.Phil snacket...förstår du om du gör så, hur tänkte du nu...bla bla... vilket resulterade i en ursäkt...AGAIN och lov om bättring!

Tror jag på sådant? Egentligen kan man torka asset med ungars förlåt, för i regel sägs det för att få föräldrar att sluta tjata på en, inte för att man menar det & att det ej kommer att upprepas! För det vet alla föräldrar...looovar du att inte göra så där igen? Valpögon stora som tefat svär att de aldrig ska klistra fast saker i golvet...för den här dagen iaf! Imorgon är en annan dag & guldfiskminne äger de!

Vill inte påstå att jag var ett skit bättre som liten, det var ju förrens utskällningen kom som man fick flashbacks...skrapa med tån, log som en ängel å sa förlååååt...så var det bra för stunden!

*S*...så kan det gå när Damien är återfödd i ny skepnad, planerar att ta över mamsens liv till förmån för sina egna diaboliska mästerplans! Charmigt, ja visst...sen kanske...inte den dagen!

2 Comments:

Blogger Onesama said...

Bli inte arg. Försök istället att se det positiva. Ungen är ju smart och det är ju faktiskt jättebra. ;)

fredag, april 28, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Jo jag vet...han e ett mastermind, men har man föreläsningar att lyssna på...som för EN GÅNGS SKULL är intressanta man blir icke happy!

fredag, april 28, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home