MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, april 29

Mama said knock you out, elle?!

Jupps...så hitta man till datan då...linkandes *S*. Vi påbörjade vår resa genom att haffa en cabbi (som för övrigt tog värsta omvägen dit & vi pynta asset av oss istället, övertygad om att han skulle köra oss till en skogsdunge & ha eget kalas med sina kumpaner *S*) syrran e typ stressig & nogrann(personligen kommer jag lite sent)...så självfallet var vi där först, vilket innebär när man bokat bord, så får man stå som en åsna och vänta!

Och denna väntan var ju...inte direkt kort, det ställe som de två andra födelsedagsbarnen oxå valt var ju ehum...ja låt oss säga ett ställe dit jag personligen icke skulle dra mina ben till. Har oxå fått middagsinbjudningar dit vid födelsedagar, men min självbevarelsedrift har hindrat mig! Vägen in till vår lilla vip hörna...luktar skit...asså för i helvete, vi ska käka middag...kändes inte så råhett direkt & man mådde ju psykiskt illa av odören!

Har hört att de har bra käk där, men japps kocken måste vart bakis eller nått...börjar med min "mediumgrillade" oxfilé som är en blodig sörja...*suckar* men akej da...orkade inte tjaffsa jag var hungrig som fan. Sen kom min efterrätt...å men herregud driver de med mig?! Hade beställt en äppelpaj...ut kommer äpplen med kanel & socker...och den pajdeg...existerar inte ens, eller jo rå deg om det räknas & hitta en krispig sak...mmm...pajdeg?! Nej, det var den berömda smaken av vaniljdrömmar, fast gamla sånna som antagit en unken smak! Skicka ut skiten, fick en ny... lika dan?! Mina bordskamrater hade beställt samma och tro mig...det var en jävla skillnad, de hade liksom en kaka med lite äpplen i?! Jag satt med en hög ÄPPLEN?!

Stackars servitören drog en nödlögn å det grövsta, när min exakt likadana kom ut...jo asså jag kollade, de andras ser ju inte likadana ut...öööh för att det här kommer från kanterna?! KANTERNA?! Det är ju i regel där det är välgräddat...hade han sagt mitten...KANSKE jag skulle kunna tro på det, titta på han och flina...en paj skjuter inte ut äpplen i hörnen & hur felknullad ugn har dom egentligen?! Syrran å jag tar in en drink...var av det ligger en stor jävla fluga i drinken?! *S*...asså seriöst, fan jag har jobbat i krogen...sånt petar man bort om det råka hända man serverar inte den som en cool assesoar!

Nä fan...fick nog, pynta våra dinners och bara mmm okej, skit i det här nu ska vi åtminstånde supa skallen i bitar (eller vem vågar, för då kan man ju svälja flugor) Och servitören...råkar du läsa här..nej du fick rätt taskig driks va...på så många tusen som det gick på?! Tacka kocken för det & din dumhet att dra en lögn...har jobbat 10 år i krogsvängen & bruden du jobba med... bör lära sig ta beställningar och gå på en charmkurs ;) (av henne fick vi inte beställa drinkar, bara kaffedrinkar...men vi fick en drinklista?! Men av snubben fick vi det?! Ehum...ja, normalt eller?!) När vi gick mot baren...så fick jag satont i magen...trodde jag skulle spy rätt ut...man bara okej najs käk eller?! Var en till brud som nästan däcka...kramp i magen & mådde illa som fan, så jag misstänker att käket inte alls var så jävla najs, för kommer det så snabbt, så är det tyvärr en lättare...matförgiftning! (and min mage är fan inte okej nu heller)

Och jo då...jag snackar om sunkiga patricia...båten som rockar på sjöbotten! Fyfan, när man tog sig ut i korridoren stank det skit...avföring...vider, så smällde man upp dörren för att röka *S* fan jag grinade nästan...jag hatar fisk, okej vi är på en freaking båt....det slog emot en...denna fagra fiskdoft. Ni undrar om jag hade kul eller?!

*S* Mnja...ärligt...sällskapet var roligt, men stället suger hästballe! Men vafan jag dansade ändå, vågade ta mig flugfria drinkar...men vad är det för lowlife som går dit?! Shitt...de hade en drink som hette apornas planet, tror det symboliserar stället...en kille ville döda mig för att han inte fick cigg, erbjöd han att köpa egna i automaten...vafan jag har köpt mina som jag ska ha för kvällen, det är inte freaking röda korset & har han råd med sååå många drinkar, kunde han spart 40 spänn och köpt cigg oxå, så hade han säkert vart charmigare!

Och som jag vill minnas Patricia från förr...man dansar inte där, man knuffas & skuffas...två millimeter från att lacka ut, men...jag hade bestämt mig...jag ska ha KUL kosta vad det kosta ville, så de brudar som försökte smacka på en i ryggen fick fint bli puttade av både mina armbågar och höfter! Sug på den! Jag går fan ut för att ha kul & dansa...inte trycka upp röven på folks ryggar och försöka mucka!

Lite förvånad över att det fanns snygga killar där, med tanke på det första jag mötte i trappan ner till dansgolvet var en påtänd snubbe som bara vråååååla mig i ansiktet & juckade mot mig... hahaha man bara ooookej, step aside...jag vill dansa inte sniffa din andedräkt eller bli både hörselskadad & nerslemmad!

Så...har haft bättre utekvällar, helt klart...men mja...ska det börja flippa på dagen & käket småsög, så kan man ju inte bli lyckligare direkt! Men vi garva i alla fall och dansa...har ont i nacken som fan!

Så...nu vet ni det, ni kan se det även som en recention på Patricias middagar...kan vara ett undantag, men jag kommer never ever vare sig äta där eller besöka stället. Det är precis som det vart innan...sämsta stället i stan enligt moi!

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Men kniven var ren ialf... eller?

lördag, april 29, 2006  
Blogger Chribbe said...

Jag vill inte minnas att jag vrålade nån i ansiktet och juckade igår kväll, hmmmm....

lördag, april 29, 2006  
Blogger RedAngel said...

Kniven va ren mr.gloom...men köttet va visst skitigt *S* vilket är värst?! Och ingen jävla efterätt heller!

My skinny ass is crying :'(

söndag, april 30, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S*...Chribba..va, jag som trodde det var du?! Va menar du nu?!
Och jag som skrek att han kunde köra upp lite betong där solen inte sken och börja sjunga country åt mig?!
Inte undra på att han luftjucka vidare, djupt förvirrad över detta uttalande!!

Hade ni kul igår då, vem vann hattifnatten då? Fick visserligen en acid hatt igår, men vägra dra på mig den...passa lixom inte in i min coola stil!

Sen...så e vi djupt besläktade, blev kallad ryss igår oxå! Numer går jag under namnet Natasha Red, in the stiletto in your freaknin forehead!

Jupps...join me for a smoke...and sleep with the freakin fishes!

söndag, april 30, 2006  
Anonymous Anonym said...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN RED!!! Efterskott or not så är det från mitt hjärta. Du ROCKAR min gode 26-årige cybervän! HUGS!!!

måndag, maj 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Tank jo verry mutcho Nisse my friend, men jag blev 17 bara så du vet! FY 17 RED!!!
Eller förlåt mig mitt nya namn är RED NATASHA...

Lotsa hugs and spank to ya Nisse, my sajberfriend ;)

måndag, maj 01, 2006  
Blogger Chribbe said...

Som numer går att läsa på min lilla blogg vann självklart jag hattävlingen. Seriöst Puppy, trodde dü nåt annat?

måndag, maj 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

Med dom hoten, så förstod jag redan att svaga Nisse skulle ge vika! Vilka vinner alltid?! HMM??

Jo vi blekfisar från andra sidan sjön ;)

tisdag, maj 02, 2006  
Anonymous Anonym said...

Chribbe vann för att jag visste att han skulle dela jägern med mig. Delade han den med mig då? Nej. FOKKER!!!!!

tisdag, maj 02, 2006  
Blogger RedAngel said...

Nisse...ska vi sparka på den där jävla tjecken? Kom så gör vi det... sno all jäger?
Snacka om ha-galen!!!

onsdag, maj 03, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home