MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, april 28

Level asförbannad tripplat med HAT

Okej...nu kommer jag fräsa av mig...för nu är jag så förbannad så jag kan explodera! Håll för öronen & blunda...

Den där jävla kukjäveln man skaffade barn med, är ett egoistiskt jävla efterblivet mongoass som jag i sekunden nu skulle vilja köra över, backa...köra över och KÖRA ÖVER IGEN... och nej, vi snackar inte med en Nissan Sunny...utan med en freaking sån där maskin som man plattar ut asfalten med, riktigt smeta ut han en gång för alla, jävla puckoarslade ipekkofan!

Ta mig helvete, när man äntligen skakat av det förbannade jamande åbäket, så ska han jävlas in i det sista. Vill han ha diplom eller??? Ska man behöva åka till hans ställe och kasta hundkakka på han, för han ska inse att man fan kan planera lite och ha en freaking jävla framförhållning satans jävla kukjävel!


Orsaken att jag fräser är...ipekkot ringer upp sonen då han är på bussen, på väg till han och ÄNDRAR helg?! Men för i helvete...hur jävla gulligt är det på en skala?! Finns det något som heter framförhållning, ringa i veckan och boka om kanske?!

Nu ska jag sitta med en skitsur unge hela helgen, nu ska man försöka säga positiva saker om barnafadern...som oj då han är visst lite glömsk, så tokigt det blev oj oj...försöka bita mig i tungan för att inte berätta exakt vad jag anser om hans far. Som om det inte vore nog så...jo då, ikväll är det värsta festen...kommer minst 20 pers vill man ens ha barn på första parkett då eller? Ska de skåda en mor rund under fötterna kanske? Har vi bokat bord ute kanske??? Har vi det?! Men så jävla tacksam jag är... så enormt jävla gullig åsna man va ihop med förut eller?!

Säger bara....hoppas han bryter båda benen, slår skallen i ett betongblock, råkar snava ner i en sjö och fryser kuken ur led. Så jävla ego han är, blir rasande fan...alltid ska man sitta i sista minuten och trolla med knäna, hålla hög profil och inte säga exakt vad man anser om han, för det är fadern trots allt och anser inte att det hjälper om jag blir förbannad och ylar skit om han till sonen. Det är bara egotrippat och fult...alla barn älskar sina föräldrar oavsätt vad som händer, men jag...jag vill STRYPA HAN just nu!!!

Så där ja...då ska man dra till anletet, försöka se glad ut och börja ringa efter barnvakt i sista minuten, fan vad skönt det är...livet är underbart, undrar om jag ska ta en bit tårta nu?! Hm!

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vilket jäkla pucko! Fan vad arg jag skulle ha blivit! Min barnafader ringer typ bara en gång om året... assholes!!

fredag, april 28, 2006  
Blogger RedAngel said...

Skämta inte, man känner att ett baseballträ är bättre än en handväska & kommer funka skitbra på hans näsa!
Ashole!

Meeeen...en bra kvinna reder sig själv & inget kan få en ur balans, det är bara att planera från ruta ett igen! (jag som såg fram emot en fri helg...en bakfylla modell tonåring, men näe..)

fredag, april 28, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

:-(
Må hans ansikte tryckas mot ett piggsvin!!!!!

*obs , meningen uppfunnen av en god vän till mig*
Nu ska jag be till alla trollpackor och gudinnor om att du får barnvakt!!!!
Massa kramelikramar!
Ankie

fredag, april 28, 2006  
Blogger RedAngel said...

Redan fixat Ankie, jag jobbar snabbt som satan & fixar med lösningar!

Ut ska jag ikväll...ut & fira...så är det bara!!! Inte ens herr A hole kan sabba det!

fredag, april 28, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Jag hann trolla hihi..;)
Men gud vad skönt att höra att du kom loss och ut!!
Berätta sen vad som hände!
Kramelikramkram!

lördag, april 29, 2006  
Anonymous Anonym said...

Vikket jävla pucko! Hur kan man vara så o-smooth, men det känns som det är en återkommande grej hos många pappor... *suck* Må jag slippa sånt själv.
Hur va festish igår då? Fylld med dans, skratt, alkohol och glädje I hope!

lördag, april 29, 2006  
Blogger RedAngel said...

Han e klassat A hole de lux, därav fimpa jag han nästan i samma veva de klippte navelsträngen & jupps inte fan har han blivit smartare med åren, kan jag tillägga!

Tacka fan för att man har själbevarelsedrift nog att peka finger & packa!!!

Och kvällen var...som du kan läsa om, men relativt okej ändå! In i dimman and shake that ass (även om dj måste raggat på en oldie, de körde fan min mamma goes techno?!) Sen...mobba vi han så det ÄNTLIGEN kom lite non knark musik & non pensionärpop!

Helvetish... *S*

söndag, april 30, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home