MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, april 30

Do me baby...don´t do this...

*ASG* Var förbi Martinja och kunde inte motstå frestelsen att schno denna heta lilla lista om 30 vanligaste felen en man kan göra i sängen (ursprungligen expressens)...men nu e den här oxå!

1. Tvättar sig inte varje dag Förvänta dig inte oralsex om du luktar där nere. Och glöm inte att även en ren kropp kan lukta sunk om handduken inte är ren.
2. Klipper inte naglarna Smutsiga, vassa naglar på händer och fötter är ett stort urk. Dessutom rivs de.
3. Imiterar en elvisp Försök inte sätta hastighetsrekord vid oralsex. Tungan måste inte gå som en utombordare hela tiden.
4. Behandlar sin nya som sitt ex Din förra flickvän kanske gillade smisk med bältet. Men det betyder inte att din nuvarande automatiskt gör det.
5. Älskar med sin penis Vissa män poserar nästan i sängen och väljer ställningar där penisen ser ståtligast ut. Visst ska man älska sig själv, men någon måtta får det vara.
6. Slickar i örat Kan vara trevligt. Men fråga först. Nej, fråga inte ordagrant, pröva dig fram. Och lek inte S:t Bernadshund!
7. Använder körschema Vissa män slentriankör samma koncept: 1. Smeka tutte. 2. Smeka klitoris 3. Penetrera. Överraska!
8. Pratar i mobilen direkt efteråt Låt polarna vänta. Seriöst? Finns tanken?
9. Stressar till penetration Målet är inte att komma in så fort som möjligt. Det gamla in-och-ut-sprut-köret behöver inte ens vara med varje gång.
10. Pratar för litet Många män grymtar, kollar kuken lite, och glömmer komplimangerna när de älskar. Gör inte det. Smickra, beröm, eller ljug.
11. Pratar för mycket Ta inte med ditt ex i sängen. Min förra tjej brukade gilla när jag gjorde så här. Men hon hade å andra sidan större bröst. Helfel.
12. Smusslar med sin kropp Sträck på dig, skäms inte för den stora magen eller den lilla snoppen. Du blir mycket mer attraktiv om du ser ut att gilla dig själv.
13. Tror att det är en tävling Ibland får inte kvinnan orgasm, då är det bara att acceptera det och inte gnugga på i all oändlighet. Om din partner får orgasm 19 gånger av 20, var nöjd i stället för att haka upp dig på den enda uteblivna.
14. Biter på bröstvårtorna Bra gjort, du hittade brösten. Kom bara i håg att de inte är ett par tuggleksaker.
15. Hittar inte grejerna Det räcker inte att pilla lite på chans och hoppas på det bästa. Varje man bör vara lite amatörgynekolog.
16. Har lustiga kalsonger Med seriefigurer. Eller rosa älgar. Den sortens humor funkar inte riktigt i sexiga sammanhang.
17. Tar en andhämtningspaus Avbryt inte den mödosamma vägen mot klimax. Det betyder start från noll igen! Har du inte kondition nog får du väl se till att vara underst!
18. Glömmer sin skäggstubb Vissa gillar lite rasp, men gränsen går långt innan blodvite uppstår.
19. Slarvar med kyssandet Kvinnor skriker i kör: Varför glömmer ni kyssarna, män?
20. Kysser för lufttätt Kväv inte din partner med tungan.
21. Kysser för slafsigt Om hon inte säger att hon vill bli nerdreglad vill hon nog inte det.
22. Kysser för hårt Var försiktig med era tänder.
23. Har för bråttom med förspelet Några plikttrogna smekningar på ryggen gör ingen kvinna upphetsad.
24. Somnar efter utlösningen 1 En dödssynd, speciellt om partnern är otillfredsställd.
25. Somnar efter utlösningen 2 Även om båda är tillfredsställda och nöjda är det inte så trevligt om du vänder dig om och snarkar innan du ens hunnit säga blöt fläck.
26. Klär av sig på fel sätt En man som lämnar de knähöga, svarta strumporna på som sista plagg riskerar att sabba hela projektet.
27. Föser ner kvinnans huvud mot skrevet Om du vill ha oralsex fråga i stället.
28. Går pang på rödbetan Lär dig att kroppen vimlar av erogena zoner. Vissa tror att de får medalj om de hittar klitoris inom tre sekunder.
29. Spelar tv-spel i sängen Tjejen blir knappast upphetsad av några minuters tv-spelande med Lara Croft som förspel även om du kanske blir det.
30. Knyter knut på sig själv Kanske en aning motsägelsefullt. Men om man försöker för mycket finns risken att sexet blir en känslofattig uppvisning av färdigheter.

hehe...vissa saker känner man bara att oupsie...do that, and I kill you, andra har man garvat åt...polare berätta om sin dejt med elvispen & andnöd hahaha...fifan scary!!!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag somnar när jag vill och om det luktar därnere så är jag rädd för att det är både exotiskt och permanent. Klädnypa på näsa eller make me some god damn breakfast! *S* Sen kan det vara svårt att hitta den också utan mikroskåpet...

måndag, maj 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

Senaste tipset för kvinnor är att anskaffa ett stycke penisring, med specialeffekter..så som elstötar and stuff!

Sa du sova Nisse lille?! Jo då, det kan bli en permanent sömn & grillkorv eller helt enkelt...go with miss Domina if you don´t like PINA!

Smelly fish, ja sånt spar man väl inte på, när råvarorna är körda så slänger man över bord! PUNKT!

måndag, maj 01, 2006  
Blogger Chribbe said...

"Häjsan flickor!" sa den blinde när han kom in i fiskaffären. *asg*

måndag, maj 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jo...man kan ju förstå hur den kom till...

Men vad är det de säger sea food makes you...? Så då är det väl bara positivt eller *S*?! Öhh...?!

måndag, maj 01, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home