MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, april 17

hottie...Im so hott idag...jag kan bränna dig


Jag e så jävla schnygg idag, så det finns inte! Efter ha ålat mig runt igår och plåtat massor så jahapps...det ÄR visst vår ute, trots att jag tvivlat...för allergierna har tagit över mitt face, mina ögon är som två bollar.

Idag har jag en mer...ska vi kalla det asiatisk look?! Två streck är allt som återstår av min killer blick, snörvlar gör man. För ett ögonblick tog jag mig för pannan, tänkte stackars mig...jag håller på bli förkyld...sen såg jag mig själv i spegeln.

En lätt hjärtattack senare inser jag att det är inget monster, eller en mördare som smygit sig in och tryckt sig framför mig i spegeln...det är JAG, ME...MYSELF AND MY FREAKY LOOKING EYES! Schnyggt!!! Sexy...känner nästan att oj då, ska nog åla mig lite framför kameran igen *S*


Tror jag ska printa ut det här, klistra på min jacka imorgon... för jag ska börja på kurs då, så jag tänkte när alla deltagare freakar ut av skräck för vem fan ödlan är, som anlänt med pompa och ståt...så har jag försvarstalet redo.
Här får ni era ytliga jävlar...jag är ett freak by nature...och jag menar det hahaha, ta lite pollen och gnugga upp så ska ni få se vilka make over man kan åstakomma i ett naffs! Här tror vi inte på knivar och laser, du kan få se resultat omgående...mmm!

Så jahapps...då ere bara att kuta som en iller till närmsta apotek och börja ladda upp igen då, fan vad jag hatar det, nu ska man börja pumpa piller, sitta och skvätta skit i ögonen...se ut som en bakfylla med de rödsprängda ögonvitorna, snörvla sig som snoken höll på trilla av. Jag blir ju alltid så rödnäst av det hela också...så damn, jag ser verkligen fram emot det. Nysa och spotta slem på folk...iofs inte så illa om lärarna verkar dementa, så kan man ju nysa dem i fejan och bara...OJ förlåååt...jag är lite allergisk just nu *fniss*.

Och nu kommer parfymerna börja kväva mig...för det verkar hänga ihop, man blir överkänslig mot allt plötsligt. Borde egentligen misstänkt den annalkande faran då jag käka tomat och plötsligt hade jag så fylliga läppar att Angelina skulle känt sig avundsjuk...en putande fyllig pussmun utan dess like skådad!

Så jahapps ni förstår...det enda som existerar under allergisäsong är extremt svullna ögon och killerlips...det är vad som återstår av mitt face.

Fick höra att jag såg ut som en geisha...man ba tack, tack....så inte nog med att mina ögon är små streck, läpparna över hela ansiktet... nu är man så jävla blek så mjölk anses vara en solbränna i jämförelse med mig?!
Naaajs...*ASG*...happs, så numer är jag en ASIAT fattar ni det, jag är en kameliont...skulle nog passa bra som hemlig agent, kan byta skepnad under årstidernas gång...tänk på det va, nu är ni allt väldigt avundsjuka...mmm...säkert!!!

Japps, det var min analys av ideal...skönhetsideal...fan, jag är snart professor av alla mina analyser och särstudier!

Professor RED signar ut....ser ni inte att jag blinkar...okej..tar hjälp av fingrarna BLINKETIBLINK, you hot mama!!!

6 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Får konvulsioner av hela inlägget men särkilt dom här raderna=
*ta lite pollen och gnugga upp så ska ni få se vilka make over man kan åstakomma i ett naffs! Här tror vi inte på knivar och laser, du kan få se resultat omgående...mmm!
*
Att du orkar ha sån humor då du är allergisk?;o)
Det är HEMSKT ju att bli så där oc så kliar det och man mår fan värre än då man har sin allra värsta förkylning.

Nu ska jag hålla tummarna för att de sagt rätt ang pollenperioden=att den ska bli kort men intensiv.
Det sas att det blir explosionsartat för att sen vara över.

Få se nu hur sonen kommer bli i dag.
Han var vit i ansiktet hann jag notera.
(jag vaknade nyss kl 16.30)
Allergipiller har jag i alla fall..Puh! Rätt sort=zyrlex.
De andra funkar ju inte på varken han eller mig.
Jag tar dem mot kattallergi , häst hund och ko.
När jag var hos pysslologen i förrgår så hade hon en stor ko-matta under bordet.
Jag mitt fån reagerade inte.
Glömde bort att jag är allergisk mot ko.
Sen på natten kom astman. *Suckar!*
Kan inte komma nästa gång och be dem ta bort den för jag sa nämligen så här: *Ååååhhhh vilken fiiin komatta!!!*
;o))

Om du vill se inomhusbilder så kan du kika i min blogg..
Vi hade påskmiddag i går..~vågen~

måndag, april 17, 2006  
Anonymous Anonym said...

Visst är det underbart med pollen. Man blir så härligt snorig och får så vackra puffiga ögon. LOVELY!

måndag, april 17, 2006  
Blogger RedAngel said...

Men Ankie...vad ska man göra? Ta till lipen varje år?! Så kan man ju inte göra heller!

*S*...äh vafan man ser ut som ett freak, snorar som en häst & folk frågar alltid varför man är så ledsen, så försöker man blänga genom de svullna ögonlocken & vrålar JAG ÄR ALLERGISK DITT ASS, JAG GRÅTER INTE, MEN GE MIG EN ENDASTE ANLEDNING TILL...SÅ KAN DU FÅ GRINA PÅ RIKTIGT!

tisdag, april 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

Yeah Kattis, det är ett sant nöje... som en salut till våren, komma puffsig & luffslig *S*.

Har aldrig känt mig hetare än idag, så mitt namn för dagen är Foxy Mama...with pluff eyez!

Strike a pose och sen...publikens jubel...

tisdag, april 18, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

:-)))) Hohohoha ha ha...jag glömde.
Man har ju ett sånt solskenshumör när man får adrenalinkickar för å överleva allergin också ju..he he he..Jag kan explodera på en tusendels nanosekund då medans det kliar och huvudet kokar av svällandet överallt i öron och ögon...jausesss...tänk man typ imploderar?;o) Och får som ett litet krympt sånt där indianhuvve..vad heter dom nu igen?
Torkade att hänga runt halsen eller på väggen.??
Nä nu ska jag nog försöka att sova i alla fall.
Är lite koko då jag försökt dra ner på antideppmedicinen , men fick dra upp på den igen med 10 mg för annars kan jag inte gå på slutsamtal i morgon hos hjärnskrynklarn..:o)

onsdag, april 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

*L* Just nu känner jag att lite knark vore på sin plats....

torsdag, april 20, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home