MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, februari 21

traggel taggtråd...

...det e banne mig som man e lite lätt shizofren, min elaka halva gör allt för att jävlas med mig!
*S*...hittar inte mobilladdaren, och jag har 2?! Då misstänker man att man har ett evil me, som gör allt för att undanhålla saker & ting för en!

Och vad mer? Jo, den klickar fel på teoriprov oxå...den satans avkomman! Blir så förbannat irriterad, plötsligt är testet rättat & vafan är det där...har JAG klickat där?! Nähe...går jag fan inte med på, för jag vet ju den där regeln!!! Kan hänga mig själv när felsvaren ploppa upp... så ba vafan, är du frisk kvinna??? Vad i helvete har du gjort så för?! Då är det skönt att skylla på en evil personlighet...som vill åt en!

Va? JAG gjort fel?? Nehee...kan INTE vara så! Säger som en norrlänning jag känner: Erkänn INGA misstag, finns inga vittnen som lever fram till att motbevisa dig! Och kan man då beskylla sig själv för multipla personligeheter -hehe, the perfect crime förfan...vaddå vittnen?!

Nyper mig själv i låret *S*...ska straffa den jäveln som fucka loss & gömmer mina saker! Jag lite lätt dement?! Vad snackar du om hahaha...det e EVIL ME´s fel alltihop...jag e oskyldig säger jag dig... jag är ett OFFER aiiiijjjjjt!

Ne, nu ska jag leka turbolent i tvättstugan, fundera på fler planer på vem som snott mina laddare, vem som får mig att klicka fel svar!
skit skit skiiiiiiiiit!!!!

(damen i fråga är upprörd, vid eventuell kontakt iakta säkerhetsavstånd, kolla livsförsäkring omgående & skaffa comradio...to be safe)

Och...för att väsa en till: den där jävla katten spolar jag snart ner i toalätten...det va mig en jävel att självstarta sig, varenda gång man uppdaterar eller kliver in på sidan! Ska ge den en riktig bacardi, så han bäckna direkt!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

*tar på skyddshjälm* Äh, det vet väl alla att fruntimmer inte kan köra bil? *tar på skottsäker väst* Och det vet väl alla att fruntimmer inte har koll på högerregeln? *duckar under sandsäcksbarrikad* Så skyll på evil me hur mycket du vill, vi grabbar vet hur det egentligen ligger till. *gräver grop till kina och asg hela vägen*

tisdag, februari 21, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Ett poäng från att infiltrera alla grabbs på motorvägen!
Funderar på att pressa fram tittsen & be herr övervakare av prov... om hjälp!
Sätter plåster på pekfingrarna & påstår mig vara seriöst skadad...så då måste han kryssa i rutan!

När mina friends MIA & FIA är upptryckta till hakspetsen...så kommer de tala om vilka svar som skall va de rätta OKI!

Ill be back in da matters off teori vs. Boopietrap!!

tisdag, februari 21, 2006  
Blogger RedAngel said...

vaddå högerregel?? heter: åt det håll NK ligger.

Utfartsregel: hoppa som en kamel & ta sats...skit i vilka som finns runt om...de är väl försäkrade???

Backa: samma sak, som att hitta en snygg sak på rea...reverce the step!

Vägmärken: Ja, inte fan står det att det är något kännt designmärke där, aldrig sett på the runnway? En designad älg? *FNYS* det tror jag inte på...men den där balconette BH´n verkar vara bra iaf!

*S*...bara för att förädla för all the men som råka trilla in!

tisdag, februari 21, 2006  
Anonymous Anonym said...

Ni fruntimmer är onekligen elaka varelser...klämma upp tuttarna sådär på nån stackars bilprovsövervakare....han kommer att skriva ut ett körkort snabbare än man kan säga: dräggel...*S*.
Sen är det bara att skaffa cab, dra ner taket och glida runt stan så kan du parkera hur du vill framför NK också, hehehe....Påminner om brudarna i Cannonball Run i Lamborghinin med supertajta helkroppsoveraller och djupa urringningar...inte en böteslapp...tills de stötte på en kvinnlig polis *S*. Fan vilka suckers vi grabbar är...en tutte eller två och vi förvandlas till tungan-hänger-ner-till-knäna-och-ögonen-poppar-ur-sina-hålor-drägglet-rinner-nerför-kinden-grottmänniskor... *asg* Jävla gener!

onsdag, februari 22, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S*...det tillhör ju kvinnlig list va, vi är strateger i krig & kärlek...vilket män ofta glömmer!

Men...det straffar sig med en tur på soffan, om det vill sig illa :)

Tänk bara på alla kärleksbaladers jamande om brustna & trampade hjärtor hahaha

onsdag, februari 22, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home