MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, februari 18

May I offer you a delicious roadkill, on specialprice?

Läste lite news igen, en lastbil vält med massa kycklingar! Fick mig att minnas vad min vän berättat, nyligen!
Hon bor nu mer utomlands, Italien närmare bestämt! Hon jobbar med hästar, tränar & tävlar, de var på väg tillbaka från en tävling i en annan stad miles away, från där hon bor!

Väninnan tar en tupplur, för att palla med att lasta av tottosarna vid framkomst & tävlingen har sugit musten ur henne, det är natt & hon har vart igång ett helt dygn!


Farbror hästtransport körare tar en tupplur (låter ironiskt i samanhanget men haha) under tiden han kör, herr truckförare före dem, med kycklingfarmen inpackat där bak, tar oxå en tupplur körandes! Så katastrofen är ett faktum!

Kompisen vaknar av en stjärnsmäll efter kysst vindrutan & landat på sätet igen, undrar hon vart fan hon är...för det snöar, hemma i svea rike, eller?! Men...det är inte snö...det är kycklingfjädrar! Lastbilen framför har vält, en triljon kycklingar är på rymmen, vissa av dem brinner oxå...för ja gud vet hur men lastbilen har fattat eld på ngn höger?!
Hästgubben & my friend försöker backa transporten, rädda hästarna från ev brandrisk!
Kompisen, svensk vägrar att kliva ur transporten...för det är en matta kycklingar där nedanför, hon vill inte trampa & ha ihjäl dem!

Hästföraren vråla, trampa sönder kycklingar & släpar ut henne...de måste ju kolla hästarna!!! De lever & verkar oskadda...det är inga vanliga kusar vi snackar om...utan miljonförsäkrade vrålåk på 1 hästkraft per ass! Sen övergår de till rädda hönsen! Min vän berättar om detta inferno av blodiga fjäderfän, brända fjäderfän...hon vart djup chockad av att se förödelsen & alla döda kycklingar!

De får lov att övernatta på hålan de fastnat i, det ska fyllas rapporter & stuff dagen efter! Så ja, de åker till olyckplatsen på avtalad tid, för att möta upp carabinjeri & andra chaffören. Kyklingsörjan är hjälpligt borta, även om det hänger lite döda höns i träden, vissa med svedda fjädrar!

Så plötsligt hoppar en hönsa ut under deras bil?! Bränd & jävlig...min kompis skrattade som fan...det lilla fanstyget har åkt rajraj skjuts med dem mellan transport & bil. Hon hade sett den hänga där på morgonen, men vägrat peta på den...den va bränd & död...vem rör frivilligt vid ett lik?! Så lilla kyckling hade väl svimmat av blotta förskräckelsen natten innan mohahaha!



Vänner inom hästvärlden ringde, då de hört på nyheterna & undra hur det hade gått, de rapporterade att det var ett fruktansvärt tryck på kycklingar, runt om byhålan där olyckan skett!


Och det här var i en säsong, då Italienare normalt inte käkar kyckling alls, så de var förvånade över all billig kyckling som prånglades i alla hörn! MOHAHAHA...ja, det var troligen roadkills som grillades ytterligare en gång, den här gången kryddade?!

Så höjer ett varnande finger i fågelinfluensans tid & denna kycklingtransport som inatt välte...du vet aldrig vad du får på tallriken
*ASG*..ROADKILLS!!! How do you like me now?! MOHAHAHA

4 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

;-)) Nej men herregud vilken händelse..Jausus krajst!!!
Tur att inga människor blev skadade.
Men det kan ju bli bra film av det.
Ska fila på filmprogrammet he he..
Nånstans måste det finnas bilder på lastbilar och många höns väl?
;-)
För att rita detta scenario som tecknad film är nog inte lätt för nybakad reggisör misstänker jag.
;-))

Min M har i alla fall kört på ett gäng måsar och det regnade måsar överallt på hans bil den gången.
Stekt mås satt i grillen fram osv..

Han har även ramlat ner i en jätteflock med rådjur också..Ha ha ha.:o)))

Kramelikramar!
Ankie

lördag, februari 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Ja, det var en olycka utan dess like!

Har du blivit inspirerad av bombay bombandet?!

lördag, februari 18, 2006  
Anonymous Anonym said...

Och så har vi det där med köttfärs... (OBS! Känsliga läsare varnas å det grövsta att sluta läsa right about NU!) (Jaså, du fortsätter....well you have been warned.)
En polare jobbade för ett gäng år sen på en ICA-butik nånstans i Sthlm. Jobbade bakom köttdisken gjorde han just denna dag när en sur och vresig kärringjävel kommer in och börjar gnälla på det ena och det andra. Det slutar med att hon vill ha färsk köttfärs, så trots att det ligger typ trettio kilo nymalet tvingas polaren in där bak till köttkvarnen. Svärande eder som inte passar sig i tryck slänger han i en köttbit och börjar mala...när en otrolig stank slår emot honom. Det visar sig att just den köttbiten förmodligen inte var av det dagsfärskaste slaget, eller att djuret haft nån infektion eller nåt för ut ur köttkvarnen kommer en stinkande varhög. I vanliga fall hade han slängt allt och börjat om...men eftersom att det var fröken Bitch där ute så körde han köttet genom kvarnen en gång till och en gång till och då såg och luktade skiten som vanlig köttfärs igen (så länge man inte stack näsan precis mot). Han slår in och kommer ut med världens superleende. Vassegod! Trevlig måltid...
Så nästa gång ni tänker vara otrevliga mot snubben bakom köttdisken...tänk er för tre gånger innan ni sen handlar nåt där nånsin igen...

söndag, februari 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Det finns oskrivna regler för vem man inte tjaffsar med!

Alla som hanterar mat, bör man asslicka redigt, om man inte vill ha en biff serverad från golvet, eller kryddad med diverse äckliga onämnbara saker!

söndag, februari 19, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home