MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, februari 17

Drop the duck...stupid fuck

Redan som liten oskyldig lockig ängel, visste jag att fåglar var ett otyg, farliga & skulle hämnas en vacker dag!
Efter sett Hitchkoks film fåglarna, så växte sig övertygelsen starkare!

Sen kom trenden med dunjackor, vid det här laget så hade gåsarnas fackförening samankallat till stornäbbsmöte! Att det senare blev ännu hetare att införskaffa duntäcken & kuddar... jo då, det har legat på lur ständigt, mer & mer uppvinglade...!


De bevingade & numer fjäderlösa fågelfäna skulle ta hämd! Men att de skulle skulle droppa som manna från himlen, hade jag dock inte räknat med! Och att de skulle attackera luftburet?! Ja men det är ju FÅGLAR,vad ska man förvänta annars?!
Så de har väl avlyssnat de stora krigsherrarna för att utveckla eget avancerat luftburet försvar!

Att de sedan i medierna upplyser om att...man icke skall röra en död fågel utan skyddsutrustning?! Hmm...det lärde pappa mig när jag var liten, man pillar inte på döda kadaver, man vet aldrig vad man kan bli smittad av! Så det var en mindre nyhet att läsa om!

Men herr tzio...tziooo...tziooo(hör psykolåten, för fan) Hitchkok måste vart en grymt modig man, som vågade ha alla kråkor på sin paylist, att ens våga posera med en skata på så nära avstånd från ögat...WOAOW!!!
Presenterar ytterligare en stulen bild, kallar den mannen, som stirrade fågelinfluensan i vitögat!
En legend helt enkelt!!!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Måste också säga att det är en väl korkad grej att skriva i tidningarna att man "inte ska peta på döda fåglar". Det är väl ingen frisk person som gör det i normala fall, fågelinfluensa eller ej. Och skulle nån nu vara så korkad att de går och petar på döda fåglar som ligger och ruttnar i skogen så de får en sjukdom och dör så kallas det enligt Darwin för natural selection - weed out the weak helt enkelt. De enda undantagna från detta är barn som inte alltid har bättre förstånd, men å andra sidan är det därför vi föräldrar finns för att lära de att inte peta på lik överhuvudtaget som de hittar i skogen.
PS. Såg Fåglarna när jag var liten, och den skrämde skiten ur mig, kunde inte sova på en vecka. Såg om den i vuxen ålder, och då var den visserligen bra och välgjord (vi snackar Hitchcock trots allt) men rädd? Nä....

fredag, februari 17, 2006  
Blogger RedAngel said...

Måste vara nyhetstorka, eller så ska gemene man idiotförklaras å det grövsta?!
Klart man nu kanske MER måste precisera för barnen, att SAMTLIGA KADAVER bör iaktas på kikar avstånd!
För där kan man vara lite oroad, om det nu skulle börja hagla pippisar!

Möjligen att man på skolor & dagis bör inrikta en kampanj på alla språk...så de inte hinner kramas med fåglar på någon uterast!

Älskar fåglarna...när de picka sig genom dörrar & bryter nacken genom att försöka ta sig in genom fönstren!!
Den e cool, den e bäst...eller alla hans filmer e fan hetast!

fredag, februari 17, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hitchcook är kung! FÅGLARNA är en av hans bästa inget snack men fan glöm inte PSYCHO och faktiskt den gamla sköna EN DAM FÖRSVINNER (originalet från 30-talet) som både är skitkul och faktiskt lite spännande.
Jag är inte ett dugg rädd för fåglar men är däremot nervös runt stora hundar samt lite fessig när det gäller spindlar och ormar. Allt annat går att äta..

lördag, februari 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

Helt rätt, Hitchkok ÄGER!!!

lördag, februari 18, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home