MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, februari 17

Nyhetsutskick till samtliga drabbade bombayers

Subject: REDEVIL MASTERMIND C:O
pressrelease pga nattens bombningar

names of victims Chribba Solo, Nislon Jäger, Anki the förädare

attach files: handgranat, bomba, virus & massa annat skit

Sänder detta utskick, på bombaylistan att härmed finns det filmer att ranka, återigen!
Vi ber om ursäkt för eventuella fördröjningar.Bloggtagaren har rätt att yrka på upplösning av detta avtal, och/eller av att erkänna sig slagen av naturkraften REDANGEL!

Förseningen är berättigad endast i fall av force major, frispel eller av annan okänd karaktär, så som rabiessmittade mödrar med tourettes, som ordbajsar på bloggar!

Vidare hänsvisas Royaltiesfrågan att återigen överräckas, innan herr blåklädd överkonstapel Dragan Dragutin anmodas uppfölja lagvidriga regler & Chribb Solo säkerligen kommer att avhysas pronto från territoriet, till förmån av Ängeln Röd!

Eventuella vittnen kommer således att skadas, troligen presumativa listettor på Ring så golar vi AKA efterlyst. UD hanterar försvinnandena, så räkna ej med hjälpsändningar heller!

Samtliga berörda parter gör bäst att lägga benen på ryggen, införskaffa gaffatape eller sätta sig på händerna & be en sista bön!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Min klient vill i dagsläget inte uttala sig huruvida de påtryckningar och skandalösa skamgreppen mot hans person kommer att resultera i en skadeståndsanmälan eller om projektet kommer att urarta till en vildsint och våldsam filmbattle som inte kunnat skådats ända sedan den gamle ärevördige Dackes dagar. Min klient befinner sig just nu på hemlig ort där han smider ränkspel och besvärjer oheliga allianser med voodoopräster, köttätande zombies och narkotikaintagande rockstärnespöken i syfte att oskadliggöra upphovskvinnan bakom de ärekränkande kortfilmer som kunnat skådas på väsentligen stora delar av bloggvärldens viktigaste sidor. Skulle dessa insatser mot all förmodan misslyckas står Indiens utrikesminister, prästerskapskår och hela den samlade filmeliten redo att inom ett ögonblicks varsel påbörja ett bombardemang av propagandafilmer som alla kommer att uppvisa synnerligen välriktade och ytterst svidande sanningar om hela företagsledningen, styrelsen och närliggande verksamheter för REDEVIL MASTERMIND C:O samt systerbolag, dotterbolag och löst knutna anhängare.

fredag, februari 17, 2006  
Blogger RedAngel said...

MOHAHAHAHA *ASG*...iiiiihihihiiii damn...*harkel*

Skall genast kontakta min superduper advokat & tillika säkerhetschef D.D.
Vi har även lämnat en skrivelse till Fritids- och Kulturnämnden, även bloggnämnden har ett veto i fallet!

Nämnden ansvarar för frågor som rör: Bombaybombandet, ev. påstått förföljelse av journalister/ författare samt kompisstöld & uppvigling av folkmassa!
De uttalar sig snarast via media, så fort de granskar inkommet material!

Men enligt rykten, så förefaller det vara ett solklart fall Dart Red skall betraktas som OSKYLDIG, om det skulle gå åt helvete i rätten så på sin höjd kan det röra sig om kriminalpsykisk vård i Värnamo, som förövrigt har fullt, så Dart Red kommer att kureras på en GOAGOA strand i sällskap av en helig Ko, mulla Rosa!

SMOKE THIS, SUCCERS MOHAHAHAHA

fredag, februari 17, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home