MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, februari 17

tribute to blond airheads

Jobbade i en butik, kommer in en blondin...med tillhörande pojkvän. Ska inhandla kläder.

Min kollega & jag samtalar vid disken under tiden de provar & damen superblond & framtung skall välja sitt plagg!

Så japps, hon har mirakulöst efter 30min stirrande valt en top?! Dom steppar mot kassan, givetvis ska herrn stå för fiolerna! Sen börjar kvinnan tänka HÖGT?! Men asså, ska jag verkligen ta den här toppen?

Amen, asså hur funkar det att tvätta? Upplyser om gällande tvättråd, för detta noga utvalda plagg! Men asså...vi har ju köpt en ny tvättmaskin, hur ska jag veta graderna då?

Kväver nästan mig själv, medans jag plockar fram den allra proffsigaste look jag kan bringa samman...hm, jo det finns tvättprogram, sen finns det grader! Bara att ställa in! Amen asså...alla maskiner är väl olika, liksom...kommer detta att funka? Vänder sig frågandes mot pojkvännen...blåser en bubbla tuggumi & blinkar mot han...
killen har vid det här laget bittert ångrat sig, ser svårt plågad ut, skiftat till lilasvart av skam & vill helst hitta det svarta hålet!

Han får inte fram ett ljud, så jag hjälper han: Men, du vet alla masikner har 30 graders kulörtvätt, hur skulle det annars gå för alla andra, som kanske köper kläder & inte har samma tvättmaskin som er? Det är ju standardprogram?!... Akompanjerat med ett vargflin!
Men asså, jag vet inte...den e ju svart? Inte kulört?! Jo, säger jag svart räknas som kulört OXÅ!

Min kollega ursäktar sig med att hon behöver stryka på lagret...avlägsnar sig med axlar villt hoppande & lustiga små ljud, väldigt lika kvävda asgarv! Blondi säger massa mer, mindre genomtänkta saker...mmm! Vet inte vart fan jag ska ta vägen!

Men asså...vi har ju inte provkört maskinen...så asså, den kanske inte har det programet?! Har vid det här laget EXTREMT svårt att spela vänlig sinnad försäljare, tänker så många tankar, tårarna rinner nästan ur ögonen & är FIXERAD vid att INTE börja asgarva!


Säger att du, du får öppet köp, testa den hemma i din maskin & har maskinen inte 30 graders knapp, inte kan tvätta svart (för blondinen betydde kulört rosa & INGEN annan färg)...annars får du väl komma tillbaka! Mannen KASTAR fram kort, körkort & ber till gud att hon inte ska öppna käften igen! Själv raffsar jag ihop snabbt som satan, detta linne, kastar påsen på han & önskar dem åter välkomna!

De hinner knappt ut genom butiken innan vi ligger vrålgarvandes på golvet, undrar om hon var sann?! Vafan snacka hon om? Får man va så dum? Är hon for real??? Vafan har killen för utbyte av henne? Hur ser diskutionerna ut runt middagsbordet? Asså är det här rosa? Asså, titta jag har en prick på magen?! VA? Navel? Vad är deeeet???

Sen såg jag playboymansion??? Ett helt hav av korkade brudar?! Bara för man är blond & har plast i tittsen, så måste man väl för fan inte blivit vaggad för hårt som liten? Landat på skallen?? Är dom seriösa?! Dom skrämmer mig med sina rosa läppar & försök till konversation?!

Vissa blondiner är fan KOMEDI!!!

4 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

My god!
Nämen jag som upplyst sonen om att blondiner inte alls e dumma. Vilket han kom och påstod..bergsäkert...
Kolla in Olivieäääärs flickvän : sa jag åt honom...
Carolin eller vad hon hette.
Hon va clever i alla fall gillade jag henne å jag gillar inte oclever folks..ha ha ha..*
Om min son fått se denna show så hade han spikat fast för evigt sitt påstående om att blondiner är dumma..Herre min gud.
:o)))
Sanslöst.
& sanslöst puckad är jag nu på de förbenade propavanen.
Lovar att jag inte skulle käka dom, men jag måste för min hjärna får turbovaken-tuppjuck varanann natt ungefär och då kan jag inte somna på flera dygn...för att sen sova i en vecka eller nåt.
Är mkt skadad jag.
;o))
NU ska damen se på min debutfilm..Gå till blogg och klicka länk...inte bombay denna gången utan riktig film..;-)
Nattinatti och kramelikram!
Ankie

fredag, februari 17, 2006  
Blogger RedAngel said...

Zappa nyss in på big brother...jo du blondiner är hänsynslöst korkade!!!! Eller?!

Måste vara en ny art?! Gungad på pannan blond?!

fredag, februari 17, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Jaaaaaaaaaaa!;-)
Jag tittade 2 avsnitt och blev så förskräckt.
Herrejesus vilka pannben.
Men dom måste ju för fasen spela porrbrudar ala blondie väl?
Alltså de gör en grej av det väl va?
;o))))
Snubbarna gör sig inte bättre med sitt *gillar bara blondies*:-/
Det är inte kul för förra och förrförra big brother gick ju att se åtminstone, tycker jag.
Här är ., i år, är dom ju fjortisar i psyket och ja "blånda" helt enkelt.
Kramelikramar och gåmorron på re!
Ankie

lördag, februari 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja, årets version & en F* p-rulle verkar vara svåra att skilja på!
Hur man kan trycka in så många pantade i ett & samma hus?!

Den enda som rockar där är fan raggaren, med sina sideburns & rumpklyfta!

Jagar hellre rätt på ett gäng silverfiskar & placerar i ett akvarium....tror det kommer vara bra mycket roligare än det där kollektivet!

Har iofs inte haft så höga tankar om BB, men nu...nu har de spårat ut fan. En påse nötter är mer intressanta...eller min silverfisk samling!

söndag, februari 19, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home