MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, februari 19

muppetshow...

Och det Insider tog upp, det stämmer! Sverige är en skamfläck när det gäller hur man behandlar folk på tex krogen!
Sen när man vet att tex en viss krog ägs & drivs av en "babbe" så är han banne mig större skamfläck, som låter det fortgå!

Och det grekiske vakt som uttalat sig om "utlänningar har temperament" säkerhetsrisk?!
Skratta gott när jag kolla, lyssnade sporadiskt, för jag orkar inte höra deras "logiska" bortförklaring.

Oftast är det missförstånd, klart att utlänningar kanske har ett kroppsspråk som gärna hänger med i samtalet, men det innebär inte att man har en kniv i bakfickan?! Sen kanske alla inte behärskar språket till fullo, speciellt inte under alkoholpåverkan & vid tjaffs...så att man kväser ur sig dumheter...NÄE är det sant?! Om alla gånger jag skrikit att jag ska döda hunden...skulle ha gjort detta, så mnja...get the pic! Man säger så mkt när man blir förbannad!

Hudfärgen spelar egentligen ingen roll, när det gäller hur man blir behandlad i krogkön! Vissa vakter, tror att deras få timmars säkerhetsutbildning innebär att de är hemliga polisen, en millitärstyrka, de sitter i en sådan maktposition...att tjaa...man undrar hur högt de svävat! Sen det här att de fucka loss humöret på alla, redan i kön...det förbättrar knappast utgångsläget!

Egentligen handlar det om asslicking, hur mycket är du villig att fjäska för mannen i dörren?! Som brud...du kommer garanterat in, skulle det vara tveksamt, så köper man sin entré genom att klämma upp brösten under hakan & skaffa en urringning till naveln! Boys are stupid, when the bazookas exposes...mohahaha!


Öppna jackan, pressa ut & voila...du är inne i ett naffs! Råder inga tveksamheter att det funkar! Vårt tjejgäng stötte på ett par besvikna norrlänningar, som blivit avvisade i varje dörr kring de "fina kvarteren", nyktra var de, men de var "fel klädda".
Vi sa åt dem att oki grabbar, ni har INGEN chans att komma in själva, men om ni vill så fixar vi in er! Tyckte ju synd om dem, vi vet ju alla hur kul en löningsfredag kan va om vakterna är på särbarns humör!

Så sagt & gjort, de var tårögda av att dryga 08 flickorna plocka dem under sina vingar! Informera dem hur vi skulle gå till väga, så inga misstag sker!
Vi tjejer placerade oss strategiskt i en cirkel kring de två vilsna fåren, pressa ut tittsen...steppa rakt mot snöret...vaddå kö?! Ska man göra det, så tar man gräddfilen...vi ler, blinkar & går så tittsen hoppa extra mycket! De som hade kjol på sig fick ta täten!

Vakterna har vid det här laget bara ett gäng uppande titts & massa ben kommande emot dem, ögonen glittrar ...deras tankeförmåga är tillfälligt avstängd! Tro inte att de kollade på oss, de fråga bystarna, hur många som var i sällskapet *S* tyvärr kan de inte tala, så vi svara! Vassegoa...repen öppnades, in trippade vi, pressa norrlänningarna före oss...vakterna vakna till av männens närvaro, skulle just greppa tag i dem, när en vännina trycker sig brevid herr nyvaken vakt, frågar något menlöst...han titta ner, fastna med blicken mellan brösten...han tappa genast bort tanken & VOILA...vi var inne!

MOHAHAHA säger jag bara, vilken blåsning! De två gossarna tacka oss hjärtligt, de trodde inte att det var sant hur vi bearbetat in dem på stället de nyss inte var välkomna på! De hade trott att vi skämta, när vi sa att vi fixa in dem & på sättet vi presenterade aktionen!

Så nu alla vakter *S*...passa er för tuttarmén, för vi kan ha planerat att ta din hjärna ur funktion för några minuter! Men...vi vet att ni inte vill klaga...vi har ju masserat ögonen på er med mer bröst än ni sett på länge ;)

Och skeptikerna...testa gärna...så får vi se vem som har rätt!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det är tur att fler brudar inte inser att det är de som sitter på all makt i världen för då skulle vi grabbar leva i grottor utanför kvinnosamhällena och släppas in på nåder när kvinnorna behövde lite naughty naughty i sänghalmen. En push-up behå och urringning och världen ligger för era fötter... Ja, vi grabbar ÄR dumma i huvudet. Ja, vi grabbar ÄR jävligt enkelspåriga. Ja, vi grabbar ÄR suckers för ett par tuttar. So shoot us...

söndag, februari 19, 2006  
Blogger N said...

garvar så jag nästan gråter, du skirver så sjukt kul!!!!

söndag, februari 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S*...ah, klappar mig själv på huvudet av allt beröm!
Så klart...meningen är att man ska få sig ett flabb utan dess like!

And girls...givakt...hooters up and...bombs away ;)

söndag, februari 19, 2006  
Anonymous Anonym said...

Garvar .. hehehe..
Du skriver så nice. *me like*
Kul att ni förbarmade er över de där grabbarna som inte kom in ..
Ni bevisade att uppuffade tuttar är lika med makt.. :-)

tisdag, februari 21, 2006  
Blogger RedAngel said...

Nina...titts är makt, det e det...sen kan alla feminister grina & skrika om förnedring HUR mycket de vill...TILLS de inser vad det är som rasslar innanför tröjan POWER...*ASG*

Vi är snälla tjejer...så vida ingen får för sig att ratta våra rattar...för då är det stekpannan över ryggen som gäller!

Grabbsen såg ju så ledsna ut...så kunde ju inte låta sketna dörrvakter förstöra deras helg i storstan!

onsdag, februari 22, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home