MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, december 16

My bitch and me...

Satt & bläddra igår i tidningen, samtidigt som syrran & jag snacka i telefon...så vad skådar jag, värsta villan....drömmen direkt! Sjöutsikt, svinstor tomt, uppe on the hills med milsvid utsikt, satstort hus så man kan tappa bort gnälliga barn & hitta dem några timmar senare när de ändå är snälla...japps...idealhuset.

I like space om vi säger så & skulle never sätta min fot i något scary radhusghetto, där man fan inte ens kan pissa utan att grannen antecknar & ifrågasätter vattenkonsumtionerna för föreningens kostnader, eller man grillar & den nyfikna hungriga jäveln sticker över näsan och vill vara social...helst med ett fat i knät...HELL NO!!! Farsan bor i radhus, jag har vänner som bor så & jag säger bara...ALDRIG!!!

Så spana man in priset...hehehe...ja 4mille...vad är det i jämförelse med en radhusbiff?! Sa till syrran att vi kan ju leka gaypar så kan vi ta ett jätte stort lån ihop...jag menar vi har ju samma efternamn så vad vet dom & om de inte ger oss lånet så skriker vi att de diskriminerar oss, vi är en minoritet för fan & jo då, hon har gjort mig på smällen...så fatta rubrikerna då, gifta lesbianer lyckas pöka till en unge, blir nobbade av banken för att köpa hus till sina rengbågsbarn och alla kinky fester?!

Och eftersom det inte är så stor chans att hon kan fixa egna barn, så är jag villig att låna ut mina räntefritt, förutsatt att hon pyntar sin del...my god...hur bra som helst!!!

Ja, hon e ju lebbelina...wtf...så man måste väl utnyttja situationen *S*, kan gå med på att hon får ha sin prideflagga på ena hörnet av huset & hunden får en egen tomt att skita på...under förutsättning att hon plockar popo. Och sen måste hon bjuda in alla bögpolare, så kan de inreda hemmet...vafan, de verkar ju ha talang för det hela....lite mer glamour helt enkelt, fast det är väl vi som får snickra antar jag, för jag vet ju inte hur fjolliga dom är...men åtminstonde kan de piffa & sy gardiner ;) fan...bästa idén på länge!!!

Förfan...det e moderna tider, mambo, sambo, särbo, gaybo...jag tyckte det var en briljant idé & hon garva asset av sig! Jag e inte så dum hehe welcome to La Familja from Hell...and we shine...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Go for it!!!!

lördag, december 16, 2006  
Blogger RedAngel said...

Eller hur, inte illa alls...jag vill ha YTOR...jag vill se vatten & inte lönnfeta grannar i skitiga fillingar, jag vill jag vill JAG VIIIILL (hm...undrar om det funka att lägga sig på marken & grina som en obstinat 3åring?!)

lördag, december 16, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home