MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, december 16

Ella Strikes A Pose....

Här är EllaBella i sin nya outfit...syrran & jag va på shopping i gamla stan, för stackars hunden fryser ju jämt, så nu gav vi efter & fjolla till hunden i lite pimp style *S*. Konstigt nog så protestera hon inte alls, hon fick jackan på sig & vart superlycklig...trippa omkring direkt?!

Hon e ju så söt & nu blev hon ännu sötare...men vilka jävvla priser för en sketen tygbit...nästan 600?! My god...jag tror jag ska kolla mönsterkonstruktionen & sy upp några till, för utbudet är ju ehum...ja, inte allt för ballt & fantasifullt. Antingen är det superlöjliga kläder modell barbie blev hund eller så är det tant raffas plastic lejopard style?! Herre gud, såg en i svart krokodil-plast med en kamésten på sidan??? WTF...VEM kan tycka att det är coolt?!

Nä, ska sy upp en med döskalle på & en varningstext på ryggen....bara för det är en sådan kontrast till Ellas personlighet hahaha..ska hitta små handbojor och sätta på ryggen, såg något liknande i äkta skinn & bojor men...det finns gränser för vad ett hundplagg får kosta tycker jag & den va inte så fantasifull...mer läderbög över det hela?!

Här e Ellas MEST berömda pose...tvärblundar & iggar både godis och kamera...satans hund *S*. Det roligaste med henne är att hon har en liten tiny tuppkam...ska ta en närbild på henne ikväll så man ser den *S*...såååå coolt! Nä, nu ska jag iväg igen & vara social en sväng...och dagens väs går till alla små tallibaner som hittat raketer & smällare...de leker tredje världskriget & snart pumpar jag upp vattengeväret & blasta bort deras smällare.

Får inte jag smälla, så ska INGEN annan göra det *S*...verry avis...eller snarare less på skiten, nu kommer det bombas fram till februari....jävla nissar som smygsäljer i förskott, det är jävligt irriterande eftersom jag nyss hade en raket som explodera 2millimeter från min öppna balkongdörr så japps, hörselskada gör sig ett nytt namn..jag tecknar nu & läppläser hahaha!Adios...nu glider jag

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det är klart att hon blundade. Du måste ju fota från hennes bästa sida!

lördag, december 16, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Den där...hon e omöjlig...springer & gömmer sig helst...eller lipar, har aldrig vart med om en sådan strejkare! Finns fler bilder någonstans i bloggen där hon lipar & har sig

lördag, december 16, 2006  
Anonymous Anonym said...

Stoppa plågsamma djurförsök - NU!

...och så slutar du/ni även med att ge hunden starkvinsglögg - NU!!


Samuel

måndag, december 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahaha...hon fryser ju, annars hade vi aldrig köpt en jacka *S* vi tror inte riktigt på klä upp djur, men hunden trivs iaf & det e väl viktigast och förresten så dricker hon KAFFE, inte sprit hahaha (alltid på landet snor hundfan kaffet & slurpa i sig)

måndag, december 18, 2006  
Anonymous Anonym said...

Men så söt man kan vá då!

onsdag, december 20, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jupps, hon e en sötis...snäll som bara den men BUSIG *S*

torsdag, december 21, 2006  
Anonymous Anonym said...

Stackars hund(?) Tyckte mer vid första anblick att det likande en förvuxen råtta... ;)

Min lille rabiata byracka tvingades av min lillasyster att ha på sig såna där hemska kreationer...vilka förljde med när jag tog över honom...

Men då han är en jakthund och med ett alldeles eget humör...så visade han med tydliga tecken på att klä på honom nåt sånt skulle ske över hans döda kropp... :D

Så det har aldrig skett...fast å andra sidan...jag skulle inte kunna med och gå ut med stackaren...hans hundkompisar skulle skratta ihjäl sig... :)

Ha en god och riktigt härlig jul...

lördag, december 23, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahaha ja men du hade en jack russel va, vill jag minnas. dom krakarna darrar ju som asplöv konstant & är nog mer råttlika i nyllet än den här, som mer ser ut som hon inte hann bromsa i tid & knocka nyllet i väggen hahahaha!

fredag, januari 05, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home