MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, april 21

En tankeställare x 2! gluteninfot bring a light on it...

Yaiks...morsan truga på mig sin kärringblaska (=hemmets journal nr 17 20/4 2006)...den med alla doktor/sjukdom skriverier, för det var ett intressant repotage om just glutenintolernas...ehum, fick mig en redig tankeställare angående mina obstinat ryck. Min mor vråla mmm..MMM...läs nu!!!

Tydligen är en mindre känd & rätt vanlig effekt av sjukdomen är trötthet & depression...samt att man kan bli barnlös utav det oxå (vilket jag iofs inte är bevisligen)?! Rent av kan man få en följdsjukdom...nån reumatisk variant (and gissa vem som har probs med leder, händer?! miss smartass börjar inse fakta...im fuckd by a duck, freakin muppskalle)

Shitt, jag som har vart sjukligt trött de senaste åren & de har plågat mig...sugit ut liter blod utan att hitta orsaken. Ingen läkare har kunnat komma på varför jag e så extremt trött, de har fan nära på analyserat min lilltå utan att hitta svar... så ba en tidningsartikel & plötsligt....så står det svart på vitt: Din IDIOT, släpp brödet för fan & se till att börja tugga smurfkäk innan du bäckna raklång!

Och...så har jag upptäckt att min nacke har fuckat loss mig totalt, så nu måste jag allt se till att få en redig undersökning av skiten oxå. Den sista tiden har jag vart så mörbultad & trött... har inte ens tänkt tanken att nacken spökar...har fan alltid ont mer eller mindre, men när min lärare drog mig åt sidan och upplyste mig om...att jag ser ut som ett freakin vrak, bara såg värre & värre ut för varje dag & blev stelare...så ehum...akej jag ger mig, jag e fuckad i nacken, ja jag ska se till att komma iväg på riktig undersökning, ja jag ska lunga ner mig...softa...snart, bara snart! Hon bara..upplyste mig om att...du jobba heltid kan du ju glömma, du ska nog inte ens plugga... du ska ta tag i en läkare & det NU!

*L* Fan...att man e så jävla envis, shitt jag trodde jag hade återhämtat mig en aningens... att jag hade koll på läget. Uppenbarligen lever jag i min egen dimma där jag bara kör på, känner inte efter, reflekterar inte ett ögonblick WTF som e fel, alla e väl lite vårtrötta...småsega?!

Jag kommer bli min egen död *S*... kommer fan aldrig lyssna på min kropp förrens jag e lost igen! Men det e ju bara för att jag är ingen gnällkärring, jag ska alltid klara allt....helvete vad korkad man är *S*...jaja....det e bara hala upp en vit flagga, tattuera in JAG ÄR EN IDIOT i pannan & kapitulera. Uppenbarligen e jag blind på mig själv, men jaja...man lär så länge man lever. Ska sluta upp med mina obstinat ryck...ska se till att börja tugga glutenfritt jämt & se till att hålla tungan i lactosfria paketet!

*S* Livet efter 30...om ni undrar...man börjar krackelera...hälsan sviker & man bör uppgraderas omgående med ny hjärna...för uppenbarligen e jag los locos bimbos...välkommen att skåda en årsmodell sjuttiotal, generation X...eller kanske bara en X file som gick vilse?!

JAG ÄR EN NÖT...EN HASSELNÖT...BADABING BADABONG...JAG E SLAGEN MED EN STÅNG, SNART DÄCKAR JAG RAKLÅNG!

(det irriterar mig att jag inte kom på det själv...att jag ska behöva läsa en jävla tidning för att inse att BEEP BEEEP du e på fel spår kossan mu)

Addar lite länkar för andra freaks som kanske ska kolla upp & sluta leva "farligt" med gluten =)
www.allergimat.com, www.glutenfrimat.se, www.matpyramiden.com, www.celiaki.se

7 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Tror det är bra om du äter glutefritt och så.
Värk gör en ju också helt zonkat trött, sömnig.
När jag låg på sjuka huset sa läkaren att jag måste inse att min trötthet kom av värken och inte tvärsom. Jag som trott att jag nog hade värk för jag var trött..ha ha så fel man kan ha.

Även jag körde i 1000km/h och sket i värken, men SÅ blir man en gnällkärring. Inget bra sätt att handskas med sina skador på, även om man är ju rätt ball då man är sån.. Tycker man själv :))

Kan inte rekommendera hel sjukskrivning heller då man blir helt ide-lös och väldigt saktmodig och kan få rejält med karlssons strongaste klister i arslet av det levernet.

Men absolut ska du fixa nacken och här har jag ett tips=
GÅ till en IDROTTSLÄKARE.
Jag ångrar så inihelvete att jag inte försökte det från början nämligen.
De låter aldrig nånsin nån gå med trasig hals, eller händer osv.

Mig väntade de så länge med att utreda med rätt metoder, att sen de kom på vad felet var så hade det gått 7 år och det gick inte längre att operera t.ex:-(

Ja det var vad jag hade på hjärtat för tillfallet.

fredag, april 21, 2006  
Blogger RedAngel said...

Tröttheten hade jag innan sista smällen, har vart trött i ja...det kan nog vara 15 år nu.

Har vart långtidssjukskriven förut för utbränningen, legat på sjukan för hjärtprobs (som kommer å går lite då å då)haft några riktigt sketna år.
Fick en energi kick för 2-3 år sedan, körde på och har plötsligt insett att shitt efter sista smällen m nacken, så stämmer det jag har blivit ännu tröttare.

Ju mer jag anstränger mig, desto tröttare, desto ondare. Men med nacken har jag inte vart på humör att kuta runt, tar sån jävla tid med allt...remisser har jag, väntar på röntgen, väntar på sjukgymnast, väntar på...att det ska ske ngt helt enkelt. har inte orkat klistra mig i luren & pressa läkarna *S*...kommer alltid ngt emellan...som ja, en utbildning å sånt!

Men blev jävligt irriterad då jag läst om glutensaken, fan kunde inte läkare veta om det? Oki, nacken hjälper nog med xtra trötthet...för jag e i det närmsta DÖD sista tiden.

Men jag tänker inte så, tänker bara jaja e väl på G med en förkylning bara...eller ah, ingen sol då blir jag alltid trött!

Nä, jag ska bli en gnällkärring *S* så kanske jag kopplar i tid!?!

fredag, april 21, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Nu kom jag på en grej till.
Man måste fråga och be att få vårdgaranti.
Psykologen instruerade mig hur jag ska göra för att få iväg sonen på utredning innan han fyller 18 och detta med vårdagarantin som då är max 3 månaders väntetid, funkar bara då om man ber att få den.

-Prova och fråga så så kanske du har tur och det går fortare.

-Och nej söta snälla du..Blif ej gnällkärring!;-)
Tror inte det hjälper, men ja man blir ju otroligt sjukmedveten, men SÅ medveten är det nog inge bra å vara som jag är då jag är gnällig.
;-))
Håller på nu med att drilla mig till att hålla käft då det kommer knivar med värk utputande från alla håll.

Frågade sambon om han inte snart slår mig på käften då jag klagar.
Han svarade =vaddå? Jag lyssnar aldrig på det där*
:-)))
Ja han måste ha mkt knäck i lurarna för att inte höra på mig.

Det är verkligen knäppt att de inte talat om vad glutenallergi kan föra med sig då du redan berättat hur ont du har och hur du mår:-(

Läkare verkar leva lite för mkt i nuet=den kvart de har avsatt till information.
Vilket ju inte räcker uppenbarligen.

Och är det så att du behöver hel sjukskrivning för att vila dig så så klart är det ju inget fel då.
Utan jag bara tänkte på att om man har nåt att göra , så brukar man klara sig bättre mentalt sätt.
Fast jag tror du är rätt påhittig hemma också
:-)
Massa kramelikramar!
Ankie som blåser magiskt trollskt glittrande pulver på smärtorna så de går ner.
;)

lördag, april 22, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jag kan ge dem en garanti... *S* jag kan hänga mig i luren, ringa varje kvart efter jag fixat direktnumret å jupps...den där 3 månaders kan de GLÖMMA!

Pronto eller örontortyr! Vet inte om jag vill sitta på arslet, jag e rastlös för tillfället även om jag e trött som satan.

Som en shizo iller typ, vill så mkt orkar så lite men luftspringer mina marathon ändå!

lördag, april 22, 2006  
Blogger Chribbe said...

Du får se det från den positiva sidan, nu vet du åtminstone vad du ska ha för tatuering...*S*

måndag, april 24, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hej, och tack för länken...och kul att du börjat blogga igen.
Det är inte helt omöjligt att baka glutenfritt, inte ens för en småbarnsmorsa. Testa mandelmassekakorna, eller kolakakorna. De är MINST lika goda som de på vanligt mjöl. Men dyrt är det ju att köpa mjöl och pasta, helt klart.
Lycka till, och var snäll mot dej själv.

tisdag, juni 26, 2007  
Blogger RedAngel said...

hehe...ja du görel, jag är bara obstinat & grinig...lär väl ta lite tid innan man får grepp på bakandet med glutenfritt.

det funkar ju inte på samma sätt, mjölet :S

måndag, september 03, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home