MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, april 18

Bakom linsen...

Jaha...så skulle jag åter igen försöka mig på att taffsa på min lilla kamera, åtminstånde kolla igenom bilderna.
Som vanligt finns det extremt få bilder av mig, eftersom jag alltid är den som tar bilderna... och mnja inte alltid man är en linslus ändå.

Men så när jag äntligen lekt linslus & stoppat häcken på ett par bilder så förstorar man, för att åtminstonde skåda sina mästerverk...pffft...darrhänta skit, så jaha ja dom kunde man ju inbilla sig att man kan använda?! Eller kanske att man kan fixa dem i ps. Skit oxå, vad irriterande!!!

Och den skarpa, den hade sonen tagit...måste bero på hans eminenta playstation fattning, att bilderna ej är suddiga...med tanke på att syrran skakat likt en koffienist utan morgonkaffet servat! Men vad upptäcker man då istället?! Hm...sa iofs helkroppsbild, men barn har en annan tolkning uppenbarligen...för en helkroppsbild är nu förvandlad från mamsens knäskålar och halva himlen...damn shitt!!! Funderar på släpa med han till parken & plåga han igen *S*... fota mig så här...nej vänta, bättre..så däääär!

Sonen har en talang att ta bilder, vi besökte botaniska trädgården en gång...yaiks, han fick plåta en hel rulle själv och de bilder han knäppt var underbara...helt fantastiska...och han var då kanske 7 år. Tror jag har en fotograf i min ägo...ska köpa han en egen kamera, modell lite bättre som han kan roa sig med faktiskt.

För mina talanger i den åldern bör ha sträckt sig till att plåta fötter, halva huvuden och sånt där schnyggt (som man iofs nästan gör på fyllan ändå, om man raffsa fram kameran)

SKIT att jag inte har en scanner, måste fixa det en vacker dag...och även den där förbannade skivan med drivrutiner...så jag kan få ut mina bilder ur kameran. Tro jag ska utveckla mina galna talanger och återigen försöka hitta på nätet, ladda fel drivrutiner och sånt skönt ;) jag vill HA mina bilder nu!!! Måste tömma kameran...den e ju tvärfull!!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det är ju lättare att fota med digtalkamera. Tyvärr är det inte lättare att fotografera bra. Många dåliga bilder är inte bättre än ett par dåliga bilder. Tyvärr. Jag kanske kan låna din son som fotograf?

tisdag, april 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

Vet inte om det är lättare, men man kan ju se direkt om det vart som man tänkt sig eller ej.

Men det viktigaste är ju att ta lite tid på sig, tänka efter före.. sådär enkla saker som hela huvuden, inte stå i motljus *S* "planera sina bilder" * =)...även om jag knäpper av en radda, kollar sen!

Men ungen min har en talang för det...man blir nästan avis, fast mest stolt *S*...för det e coolt att han har just den talangen, själv är man ju *host* skitbra (as in crap)...men idéer har jag :)

tisdag, april 18, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home