MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, november 22

Bilen från helvetet & dagens bravader...

Skulle hjälpa syrran dra iväg sitt flyttlass, så knata över till henne med kidsen. Det var hennes första gång i flyttbil, så jag skulle agera psykiskt stöd åt denna traumatiska upplevelse samt hjälpa att bära.
Jorå, muskedundret stod parkad & fylld till bredden, avfärden gick bra...inte så avancerat direkt. Tur för oss så var farbror blå inte ute på vägarna, vi packade in oss 4 pers hehe. Det börjar med radiohelvetet inte funkade...eller ja, ljudet snarare! Så vi pillrade & pillrade...men den höll käft?!

Sen blåste den ena fläkten iskall luft rätt i pannan på mig (gick inte att ändra riktning så klart), så man kände hur hjärncellerna gick i vintervila, samtidigt...de andra fläktarna blåste asvarmt så man höll på få bysten stekt?!

Och efter ett tag så började det lukta bränt när vi nästan är framme på nästa destination, och självfallet börjar bilhelvetet tjuta, det blinkar en varning på oljan...(och för övrigt så hadde de GLÖMT fylla på spolarvätska, eminent i slaskväder?!) och ungefär då tog syret slut och vi asgarvade resten av färden.

Vi skämta om att bilen kanske brinner upp på vägen dit, så slipper vi bära upp allt...enkel flytt liksom eftersom möblerna/sakerna skulle förvaras hos nästa syrra innan huset är klart! Att det var helvetesbilen, vad betyder den där varningen? Eftersom vi var packade som sillar så kunde vi inte ens kolla hanskfacket om de kanske hade en instruktionsbok! När vi väl krånglat oss ur bilen, så kolla vi facket...öööh tomt jaha ja! Syrrorna hade glömt sina telefoner... så jag hala upp min så hon kunde ringa & höra sig för!

Först å främst...tjuter oljelampan ska man stanna (eh jo säkert, men syrebrist så funka vi skitbra som självmordskollektiv)! Second of all...bilen skulle inte rubbas en millimeter (vi var på andra sidan stan utan typ sl-kort, backup bil?!) ELLER så kunde vi ha förmånen att ta en taxi till nästa mack, hyra en NY bil & lämna våra nycklar! Jo, låter asbra eftersom man säkert har 1500 hundra att langa upp i deposition bara så där TVÅ gånger på en dag???

Vad mer...ena syrran paja nästan sitt skadade knä när hon rummla runt i trappen med kartonger, den andra skar sig direkt på första kartong-turen. Det känns som min svank numer är nere vid knävecket och axlarna sitter i öronhöjd! Och jag är säkert 5cm kortare av allt konkande *S*.

Åh...vi passade på att dra ihop syrrans nya soffbord (tidig julklapp). Jag har TVÅ syrror till min hjälp, de får ett varsitt ben att skruva fast?! Jag hinner dra ihop två ben själv medans de letar efter HÅLET (och den ena är lebbelina va, HON borde väl hitta i mörker?!). Sanna mina ord, dom förvånade mig djupt hahaha! Min fina kommentar som fick dem att garva: Meh, stoppa in fingret där bakom och känn efter vart hålet är för fan, sen ere bara å stoppa in!

Ja, den kan ju tolkas på fler sätt kanske...speciellt när alla ligger med arslena i vädret och försöker pricka...hålen *S* varav en syrra sitter uppkrupen på soffan för att iakta spektaklet!

Hmm...vad mer (ja bordet fick vi ihop, mitt eget skruva jag själv ihop på en kvart igår?!) jo, när vi ska ta den dundrande lastbilen from hell därifrån, fick köra den, den va "nyservad" så oljehalten va nog bara för hög (...eh JA eftersom det blinkade HI så är det väl inte ett mirakel) ja, vi har skrattat...hög olja, den säger hej kanske...jo, syrebrist kan få en att flippa för mindre!

Och vad händer?! Jag upptäcker att jag tappat mitt favv-ocerat...min älskade mössa försvann på vägen?! Jag har EN mössa, min flummiga lilla mössa, min perfekt uttöjda huvudbonad, min älskade luddiga vän är BORTA! Spårlöst försvunnen!!! Tro mig jag är UPPRÖRD! Den var min vän under alla hundpromenader i polarvindar, min kompis på dåliga hårdagar, min trognaste tuss i precis rätt färg för att matcha allt i min garderob inklusive mitt hår & ögon (jodå, den kan VISST va en assesoar så det så 'fnys*). Vet ni HUR lång tid det tar att hitta den ultimata mössan? Vet ni HUR många mobbade mössor jag provat? Vet ni det??? *drama tar mig för hjärtat & klämmer en krokodiltår akompanjerat med ett snyft*

Säkert den där brinnande satans jävla plåtlåda som snodde den, bara för jag på hemvägen lyckades hitta volymknappen och vi fick musiiiik!

Smarta syrran...ja, hon tänkte med hela arslet...hade lånat ut sin bil till pappa, så när vi är på väg tillbaka till macken...HELLU, hur ska vi ta oss hem nu då? HUR tänkte du? Och hur smart var papsen den jäveln? Han kunde väl kommit senare & hämtat bilen?! Han är ju pensionär nu för tiden, så han har väl hela dagarna till att slaffsa runt...behövde han ta den MITT NU?! Jo, så det blev taxi hem... mackpersonalen bara joo men gå ni till hamburgerhaket så kan ni fixa en taxi, det e ju liksom mecka där! JO ELLER HUR EN VARDAGAFTON SOM DENNA, NÄR DET ÄR SATKALLT (OCH MIN MÖSSA E BORTA)!

Fick ringa på en medans vi hade utomhuspicknic med baugetter hahaha...ja what a day. Väl ute vid porten...klockan va visst över 21 och hon hade inga nycklar?! Amen jesus...vilken TUR att åtminstånde jag hade med mig min lur då! Och ungarna var VILDA när man kom hem astrött... å så mysigt NOT!

Ja...utöver det hela så är jag barnvakt i gryningen imorgon, kan det bli bättre?! Jag hoppas det! Nu ska jag ha en sörjande cermoni för min mössa...mmm!

Etiketter: , , , ,

söndag, november 18

Irriterande reklam...

Jag tycker det har gått en aningens över gränsen med viss reklam, jag blir lika irriterad varje gång jag hör den "MTV suger kuk" reklamen tänker jag på...asså seriöst, ska det vara reklam? Roligt? För vem då?

Okej, jag vet en...sonen garvar arslet ur led varenda gång han hör den och jodå, han har memoriserat hela jävla skiten och jorå...han driver mig till vanvett med den ibland, ibland undrar även han varför dom spelat in sånt som reklam.

Små barn sitter & säger sug kuk som knappt klivit ur blöjorna...man sitter i bilen, kanske har radion på & barn i baksätet och vad får man? Ett utlägg om kukar i radioreklamen?! Nä, vill man ha humorprofiler som rabbla gojja i radion/tvn så kan de väl åtminstånde komma på bättre saker, det känns lite som toa-humorn...greppa the lowest of the low så kanske man kan få något fniss här & var.

Vi lever i ett samhälle där man försökt få killar & tjejer i skolan att sluta säga hora och andra otrevliga fraser, men suga kukar som reklam verkar ju vara ett steg mot rätt riktning då, eller? Och när de kör på den där reklamen, så tillslut så lyfter ingen på ögonbrynet längre...man säger Gomorrn horan till grannen, tjena bögen jag vill ha en korv med bröd?

Eller hur ska det sluta egentligen? Ska inte vi som vuxna fundera lite på saker & ting? Hur kan vi kräva att barn/tonåringar ska ha ett bättre språk medans vi lyssnar på reklam med könsord?

Vad var det som det hette: Barn gör inte som man säger, barn gör som du gör...
det tycker jag flintivar & mtv makarna kan ta sig en funderare på. Och reklam är något som pumpas på ofta...väldans ofta!

Ärligt talat...det är inte det språk man vill höra konstant, det är sånt språk jag helst inte vill att sonen ska använda. Men ska jag då tycka att det är okej att användas i reklam? Hur ska jag förklara skillnaden då? Det är okej när en kändis använder det i en reklamsnutt för mtv för att...???

Jo...jag börjar kanske bli gammal...eller så är jag komplett humorbefriad?! Vad tycker ni? Å vad tycker ni med barn??

Etiketter: , , ,

fredag, november 16

Om jag får drömma...

Om jag får drömma mig bort lite så...skulle jag gärna vilja ha en gosig "Classic Henry" den här italienska skönheten här nedan
Skåda bara hans lilla avkomma Gucci, här snackar vi inte designade handväskor...här snackar vi badass vovve!
Samtidigt så om jag skulle träffa på en sådan här vovve i mörkret...så skulle jag troligen pissa ned mig av skräck, för den ser ju inte precis ut som puttinuttivalpen...den ser grym ut, dom är bastanta AJ LAJK!

Vill inte ha en hund som rymms i handväskan, vill ha en som kan putta ut mig ur sängen, en som kan kramas så man druttar raklång i backen...en riktig best!

Ja...återigen, det är kärlek det...kolla bara på de biffiga tassarna på lilla Gucci...åååh jag vill åka till italien och hämta hem en snygg italienare...

dreams dreams dreams...just nu rattar jag demolitionman, så det går icke för sig...men drömma går ju bra ;)

Etiketter: , ,

torsdag, november 15

Nu slog kärringen i mig till...

Men gud så patetiskt...det är ju så man undrar vad som felas egentligen...snackar om de här kryddade flickorna med deras så kallade girlpower & skit som det ylades om förr...ja ni vet, spice girls.
Kollade på deras nya video och...öööh? Jaha fisjummen ballad med en skock kärringar i underkläder? Har de liksom fått hjärnblödning eller? Är det inte små tonårsflickor & småungar som var deras största fans? Tycker de verkligen då att de är så värdelösa att det är lika bra att strippa ned & visa dököttet för att sälja nån singel eller så? Och girlpower?

Ehum...ja, det är väl att visa sig halvnäck som alla andra talanglösa patetiska våp?! Inte för jag ever gillat dom här hönsen, men jag vill minnas att de hyllades & det var ju såååå bra förebilder hittad & dittan & fi...an! Hade jag haft en 12 åring som älska rosa & spice så hade jag vart förbannad...hon hade INTE fått se deras video BASTA!

Och den här fjanten Dogge med sin rumpskakare, jag trodde vi skulle bli förskonade från detta... slippa se dallrande arslen i rutan jämt & ständigt...men icke då, han slängde" cykeln på köpet" och kör dödsrycket nu...eller? Och hans små ass-shakers...ööh, kostar det massor att hyra sånna som verkligen kan skaka i så fall?

Jag har ett tips mannen: åk till grushögen i botkyrka, ta med dig en tvättmaskin från elgigantet & klistra på en bild på ett arsle...sen koppla du in den & så får du se på skaka bak! En gång i tiden så kunde man nynna med i hans låtar (eller var det reklamen?! vem minns längre)

Och efter ha skådat juggevideos...schnälla nån...klä på er, ni ser ut som wannabe hockers!

Etiketter: , ,

tisdag, november 6

En av de stora gåtorna är nu löst!!!

-- när tänker männen som bäst ...

Efter många år av forskning har man äntligen kommit fram till hur det
egentligen ligger till...
Alla resultat visar på att männen tänker som bäst när dom har samlag....
Hur kommer det sig undrar man....???
Enkelt, då är ju kabeln kopplad till direkt till huvuddatorn där all
intelligens finns.....!

Tänk att man äntligen fått svar....det va väl det man alltid misstänkt...hehehe

Etiketter: , ,

måndag, november 5

btw...facebook

Man kan väl hetsa upp sig för mindre...

Folk undrar varför jag inte har mitt riktiga efternamn där! Varför skulle jag? Folk undrar hur mina vänner ska kunna hitta mig där? Vem sa att jag inte kan hitta dem själv? Och när man är i min ålder...så kan man ju ändå ha svårt att hitta gamla vänner, de kan ju ha gift sig & bytt efternamn?!

Och VEM sa att jag ville ha kontakt med en massa gammalt löst folk *S*...gud, det finns ju vissa som man bett fara åt helvete & inte ens vill ska hitta tillbaka och jag tänker på gamla dejter som man bara får rysningar av...URSH...nä, dom vill jag inte heller ha kontakt med hahaha!

*S* Ja, jag har fått många sånna frågor så jag blidde lite trött på örat. Och trots allt så har gamla klasskompisar från way back in time lyckats att hitta mig ändå...så vad är grejen? Lätt drag av paragrafrytteri eller? Det står ju namn & efternamn...skriiiiiv?

Och sen så gnälls det i media att jahaja...jo det registreras, dom äger dina bilder and so on. Skulle det vara överraskande eller? Och tydligen kommer det som en överraskning att om det skrivs skit så finns det kvar på nätet? Hm...asså efter folks bloggande eror...är det oxå förvånande eller vad?

Visst, jag skulle bli pissd off om jag hitta mina bilder fladdrandes...men å andra sidan, har jag langat upp dem så vet man aldrig vart de kan ta vägen & vem som norpar dem! Men jag skulle då aldrig langa upp bilder som jag skulle gråta över (tänker på efterlyst & nakenbilder på vift...) ibland så måste man tänka längre än vad näsan räcker!

Fast det klart...folk går ju på afrikabreven än idag så *S*...vad har man att förundras över?

Fast jag gillar pacman...jag blir så stressad av det där lilla gula åbäket, går fel & de förbannade spökena käkar upp mig. Kollade syrrans score...my god, hur lyckas hon? Jag är stolt över mina sketna poäng, vaddå..jag kom liksom till level 2...bara det utan en hjärtattack?! Im a old fart! Äh, sen hitta jag tetris...mycket roligare!

Etiketter: , , ,

...klikli på pannan...

Jaha, jag har en deadline imorgon...då ska det vara klart, ALLT ska va klart! Vad gör jag då? Jo, jag kollar på facebook...blippar runt...funderar ut dumheter?! Egentligen, vad är facebook bra för? Ja, förutom att hitta gamla kompisar sen 20 år & längre tillbaka? Ska man spöa varulvar & vampyrer bara? Ha 417 inbjudningar till alla dessa saker som finns där? Måste de terra mailen så fort någon sagt PIP? (minnesnotering: hitta stoppa onödiga mail knappen, snabbast fan)

Varför? Troligen eftersom jga måste ha en piska i ryggen, eller nått?! Eller för att jag är så irriterad när saker går åt helvete, så jag måste blippa runt likt professor Balthazar tills glödlampan tänds!

Men jag känner mig rätt cool faktiskt *S*...ja, jag har fixat min data, lagat den! Till och med lyckats koppla in en hårddisk till så sonen kan köra sina spel på & kraschar han skiten så får han suga på tummen! Kan jag sånt? Egentligen inte...men tydligen! Karlar kan man knäppa på näsan & be dem ta dammsugaren istället, be dem brygga kaffe & hålla tyst! Eftersom jag rådfrågar lite boys & de har tittat på datan...nää det e nog fel på processorn...eller nä, det är nog fel på hårddisken...eller nä, köp en ny vetja!

Satt & pillrade i biosen, för jag visste att det var någon sketen liten inställning som var fel ute & behövde spankas på plats (satt för den delen & kollade nya datorer och svor, eftersom jag ville köpa nytt köksbord och INTE dator) och likt magi...ett sken från ovan...så rasslade burken på plats igen och allt gick som det skulle!

Den stora frågan...är jag ett geni? En datanörd? Troligen så kan jag titulera mig som datanörd iaf hahaha! För att va ett geni, så måste man veta VAD det var jag pillra på som slutligen fick den att sluta inbilla sig att den inte kunde läsa diskarna va!
Datorer är djävulens påfund, ett snäpp närmare dårhuset...en millimeter från hjärnskada (ja, när de inte funkar dvs.)

Sitter med en lätt kinkig & övertrött bebis i famnen...han ska oxå bli datahacker, fast med fötterna! Han prickar tangentbordet med tårna...ibland gör han blixtattack: ger ifrån sig ett illtjut & kastar sig fram med händerna för att tillägga något (eller en plan att dregla ned tangentbordet & krascha det sista?!). Och jag kan räkna ut med lilltån att när han somnar så kommer bigboy hem...så min deadline lär avslutas i natt!

Ja...mina gamla dokument från andra datan tjaffsar i den nya, så nu ska man göra om allt helvete igen då! Satan i gatan, men tur man jobbar som blixten....

Spännande uppdatering från kaffekoppen med håret på ända

Etiketter: , , ,