MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, mars 11

Solknarkad & klar...en söndag

Damn...vakna av grannens dvärg-krigsherrar körde någon form av psykisk tortyr, en vacker dag kommer jag blasta ett hål i taket & evakuera dem alla till rymden!!! Jag kan för mitt liv inte förstå vad de sysslar med...åker ungarna skateboard innomhus eller vad i helvete är det frågan om?! Och en är väl för liten & galopperar på sidan om med hälarna dundrande?! Hela huset skakar & man funderar på om de EVER får gå ut?!

Kände en begynnande migrän tillta med det rullande oljudet, övervägde att kuta upp & sparka in deras dörrjävel...men lunkade in till köket och försökte förstå mig på hur kafferyggarens avancerade funktioner fungerade...japp, man kan bli hjärnskadad för mindre! Nöjde mig med att banka i taket & svära en harrang åt grannarna innan jag slet tag i min bok med ett väs & begav mig till balkongen! Tacka fan att solen skiner i helvetet...här ska grillas!

Väl ute på balkongen var det frid & fröjd...och ett lätt allergianfall av dammet *S*....men hellre snora snoken ur led än att lyssna på satungarnas framfart! Till och med bilarnas rivstarter med tjutande däck var mindre störande! Har lyckats få färg idag medans jag läste ut boken... bränt pannbenet & snoken hahaha schnyggt!

Sen har jag roat mig kungligt, mobbat grannarna med juggemusik medans jag skurat av varenda skåp som existerar, fritterat juggebullar (tog fan en timme...måste göra mindre deg nästa gång) & kört tvätt...akompanjerat med min strålande stämma och lite magdansande....inte illa! Tror grannarna aldrig mer kommer vilja väcka mig med oljud efter de hört mig ta ton! Och de stackare som såg en gravid kossa jucka sig fram med förföriska magdans-rörelser, skakande axlar & dammtrasan har nog åkt in till psykakuten och kommer aldrig mer återhämta sig MOHAHAHA!
HÄMDEN ÄR LJUV SÄGER JAG...LJUV & LJUDLIG!
Skulle ju ladda upp en låt, men goddamn glömt adressen dit jag ladda upp stuff, så ni får istället inbilla er fårskallemusiken som ljuder över bergstopparna (typ) *S*...visiualisera sedan en valross som guppa runt and voila, ni ser mig i vitögat!

Etiketter: , , , , , , ,