MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, mars 5

Fnittrande helg...om inget annat...

Mnja, efter mina illtjut om den här bloggen som verka ha lite störningar så lyckades jag återigen efter ett tag få "kontakt" så jag kan passa på att klottra för brinnande livet nu när det funkar!


Nu i helgen så tog vi en tripp bland komiker, så man kunde å fnittra loss lite...och så klart slängde vi oss till brunnen för att bli matad med skratt! Men till min stora besvikelse så körde
Petra Mede exakt samma skämt som jag precis skådat i en repris på tv nyligen, sina landserövringar som hon mött och lille Juan?!
Blev djupt besviken...har hon liksom bara dom skämten...internationella vagina dagen, billiga resor och Juanito? Eller är hon signad att haka upp sig tills verkligen ALLA har hört dom & kan dom utantill?! Visst om man tar en utav dem och kör...men det var fan som att kolla på en ordagran repris...och hur kul är det på en skala?! Eller hade jag bara den oturen att jag råkade se hennes program, men inte grabbsens så jag redan hört det? (iofs känner vi till "varför bryta ett vinnande koncept" men...FNYS säger jag bara!)

Hmm...asså jag brukar inte ha värsta stenkollen på vilka som kör vad & mina favvos är ju stockholm live som jag nämt tidigare...är ingen zapptorsk & har sisådär koll på program, de gånger jag hört ordagranna upprepningar är när reprisen går på tv IGEN dagen efter(och jag lyckas ta del av det jag missat)...eller kanske...brorsan backar på dvd´n AGAIN (och man bara....SKÄRP DIG efter 3 gången?!) Och Mårtens Anderssons (hade ingen aning han va komiker, vet att han vart programledare förr & skriat på ön...ööh kanske visar på min koll) london stuff...fyfan...man kände igen sig, man var ju som ett nervvrak då man skulle över de förbannade förvirrande övergångsställena...det var ju TUR att de skrivit i marken vilket håll man ska kolla åt *S*...det är tydligt att man är så invand av från vilket håll bilarna kommer, så hjärnan är på semester & har svårt att koppla när bilarna kommer från "fel" håll, jag blev lika förvånad varje gång typ (ja...nu är man fuckd up bimbo uppenbarligen, fast skönt att man inte är ensam om det...det finns himbos oxå hehe).

Vad mer...ja, jag har ju lyckats psyka ner syrran så hon hooka tag i en dejt som ledde till mer än bara hålla handen & titta på film! Så nu slipper man ha en sexuellt frustrerad jävel i luren var & varannan minut...nu är hon...LUGN & FIN igen *S*! Men dock gick det larm snabbt...hennes kap tyckte att de var själafränder och nästan gifta efter kuttrasjut så då fick man ett desperat viskande HJÄLP MIG samtal när kapet somnat!

Garva så jag dog...herre gud, ska snart ta betalt för mina tvivelaktiga råd! Idag fick jag henne att smsa ett annat ragg istället, så nu har vi bollen i rullning igen! När jag är klar med henne så kommer hon vara gayvärldens egen lilla slampa *asg*...men förfan, då kommer hon ha fullt upp att fäkta och fly, så då blir det mindre telefonterapi och så slipper mina batterier bli utslitna....sorry sis...men jag har en evil plan *hehe* och nu har jag visst bustat den, så nu vet du det!

Vad mer...har upptäckt att the kid kommit in i en ny fas...struttar helst 10 meter framför en, där går man som om man vore en konkubin i hasorna...man ska bara finnas, inte synas helst?! Så nu är man väl pinsam, eller något annat intressant banbrytande i den kretsen! Har även ägnat mig åt hundkoppleri, försökt samanföra köpare & säljare...men tyvärr ingen deal där trots parkerade bilar...stora ytor, en skogsdunge & få vittnen, man kan väl inte alltid pricka rätt! Dock retade jag upp en ryska som ville rasta sin hund genom att försöka genomföra transaktionen i en hundgård...ve å fasa?!

Hyrt "Djävulen bär Prada" & undrat om det var en "Uggly Betty" repris?! Hahaha...seriöst, bygger serien på filmen, eller filmen på serien?! Helt klart besvikelse...även om jag kasta några fniss då & då, på det stora hela...WTF har Betty bantat & vuxit på längden...eller har jag knarkat, stort mysterium?!

Ah vad mer...ja, garvat åt en flashback när vi diskuterat sjuka dejter and stuff... dejtade en självutnämd satanist (en elak kristen...eller vad är dom, läser bibeln upp & ned eller?! vet inte men mkt spännande skador).
Ja, efter en natt med satans lärjunge & diaboliska konster under täcket så brister herrn ur sig på morgonkvisten att han har en speciell förmåga (städa var inte en av dem, om vi säger så) han är synsk serrö & nu vet han att han att ett frö gror i mig?!

Hepp hepp...trädgårdsakuten nästa?! Hade ingen aning om att vi roat oss med gröna fingrar, dirt och nu slutligen petat ner ett frö i marken...?! MIN MARK dessutom?! Garva och titta på han...oooookej...men nu måste jag dra, varpå man asgarvande lokalisera närmsta t-bana!

Tänkte i mitt stilla sinne på mamsens lilla fras ,medans man asgarvade..."gud straffar idioter och somliga på en gång" och nu hade jag allt vredgat herren med min lilla fling & som straff skulle jag få föda satans son?! Var världen på väg att gå under, eller var snubben bara totally fuckd up?!

Och växthuspersonalen på kolonilotten Puppyass kunde tyvärr icke finna några spår efter nya exotiska grödor på den tiden det begav sig, dock planterades ett minne...som jag ALDRIG kommer glömma *ASG*, dock arkiverades herr evil under TROLIGA PSYKOSER som vi aldrig träffar igen facket...eller fucket för den delen om man så önskar!

Så...jag har haft en rolig helg om inget annat & det kan ju vara skönt eftersom man ska få äran att besöka tortyrkammaren imorgon, käftis...så nu lär man va både fattig och svullen men vad spelar väl det för roll...jag har ju garvat hela helgen igenom & är väl hög på mig själv snart!

Etiketter: , , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

hundkoppleri - du är den enda som berört detta ämne. Hur uppstod intresset??

lördag, september 01, 2007  
Blogger RedAngel said...

Ett stycke desperat pojke med hund, herrn skulle flytta utomlands & behövde sälja jycken.

Dock så våldförde sig den jycken på den eventuellt intresserade köparen & hennes lilla tik, så affären avstyrdes! Juckandes hundar står tydligen inte högt i rank!

Hundkoppleri kanske inte är min grej liksom hahaha!

måndag, september 03, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home