MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, mars 2

sms puckon...och min nya karriär som THE SHIT!

Brukar ju så klart läsa city sms, eftersom man kan få sig några flabb ibland eller bara undra vad som felas folk!

Bästa den här veckan måste vara insändaren:

Använd ej päls ELLER fuskpäls. Många fuskp är äkta.Vad butiksbiträden eller
papper säger är inget bevis. Djur ska få vara i skogen med sina egna. S


Seriöst...sen när skulle man kunna köpa en äkta päls för priset de säljer fejkade för?! Öööh??? Döööh?! Vi snackar åtskilliga tusenlappar i mellanskillnad som den här tossan påstår inte kan avgöras! Visst, det finns "skitskinn" som jag kallar det...som är pappersliknande & inte mjukt, men man kan FORTVARANDE se vad som är äkta och inte!

Jag har jobbat med kläder i så många år att man lärt sig skillnaden, dock kan det vara svårt ibland & om jag velat köpa en väska utomlands där ALLT är "äkta skinn" så kan man snabbt kolla det även om produkten är sprayad med skinnlukt för att lura puckosmurfar & galna klippet folket!

Och för inkopetenta puckosmurfar så ska jag lära er ett TIPS på hur man vare sig med papper, personal eller hjärnskador kan ta reda på det...gäller oavsätt om det är skinn eller päls jacka eller väska:
  1. Greppa prylen du valt...börja undersöka...
  2. Se till att hitta skarven/kanten...en fåll, vad du kan lyckas skåda och därefter så för du undan pälsen/skinnet och skådar vad det sitter på...

Är det textilliknande/vävd botten så kan du hoppa upp och sätta dig på att det är fejk...hur mkt skinn det än luktar eller hur många strån & fluff du ser...man klistrar inte skinn på tygbottnar även om de andra djuren vill leka tillsamans i skogsdungen 4 ever and ever!

Det är ju så gulligt med de här kidsen som vill rädda djur & sådant, men oftast kan det bli lite tokigt på vägen om man hetsar upp sig & inte tar reda på fakta, eller när de släpper ut de stackars plågade djuren som kanske är uppfödda "burdjur" & inte alls klarar sig i villt tillstånd.

Inte för jag tycker det är najs att borra skallar & spraya skit i ögonen på djur för testa saker och allt annat snusk de roar sig med i tysthet!

Och sen på andraplatsen har vi det religiösa svamlandet...

Den stackars katoliken som gråter över sina donerade 1500 till kyrkans elaka partyfreaks

jag ger 1500 kr till kattkyrkan för svinen skal supa vara gudar en man

jag kan inte ge 1500 kr till kattolska kyrkan man skal inte kasta pärlor fÚr
svinen

Frågan är nu...är det samme man som gnäller (stavmässigt ser det ut att va samma lallare som leker )? Och hur står det egentligen till??? Ger han pengar eller inte? Om inte...så vad fan gnäller han om?! Och om man nu är så missnöjd...vem tvingar han att betala...vem tvingar han att vara med?! Och...katoliker...är de inte dom som gillar det här med skuldfrågor och sånt *S*?! Vad vet jag...men en sak vet jag...GNÄLLA i en tidning hjärper nog knappast

Och Petrus anhängaren, eller vad vi ska kalla honom *S* och hans nya kompis "cat"

Petrus grundade kyrkan Petrus var kvinnohatare Hur kan vissa kvinnor
då bli
kristna fanatiker? /Man

Till man: Var det inte samme Petrus som säger till
mannen att han ska älska sin kvinna så som Jesus älskar församlingen? Är det han
du menar?

Jag tycker! Du Man Petrus må ha varit kvinnohatare men det var inte
Jesus och det är främst Honom vi följer Har du missat poängen broder? / Cat

Nu är det nog skottpengar på religiösa snart...alla verkar gnälla om något religiöst tema, kanske en ny trend vi skådar?! Och det verkar raffsas i bibeln för att komma på motargument...eller höhö sånt kanske man kan utantill som verry deep kristen?!

Verka ju spännande...visste inte det var så myket action runt kyrkorna och att en kinky förnedrande sadosnubbe grundat kyrkan och troligen hjärntvättat alla kärringar med lite smisk på röven & dirty talk...kanske spotta han på dem oxå av bara farten?!

Så de sprang dit för hans skull...the master?! Låter väl mer som en klubb...släng på lite lack & läder...kanske några piskor & kedjor...på med strobe lightsen och höj volymen...för nu händer det grejor!!!!

*S*...ja...se där vad man kan få ut av några små insändare...iofs trode jag i min enfald att folk bad, läste lite bibel som skulle föreställa guds ord...att hans son travat omkring oklippt, iklädd lakan och fotriktiga sandaler innan...ja just det...de kinky smiskarna kom & krängde upp han på korset...herre gud, jag kan vara nära sanningen nu...STIGMATA nästa eller är det KODEN jag knäckt?!

Wee...det är farligt att läsa syndiga tidskrifter...se där, nu kanske jag skapar en helt egen religions teori, börjar skaffa mig anhängare...och självfallet är jag feministernas val...Im a woman (öh...räcker inte det?!), jag har några flippflopps i garderoben...PLAST, inte skinn...I promise, men väljer att svepa in mig i vita sidengardiner för att inte reta upp modefaschisterna...lite glamour har sällan skadat, kanske ett trendigt skärp...måste fråga de som vet, Ebba kanske?! Och visst kan jag damma till någon stackars karlhalva med något ...hm...stekpanna....baseballträ...eller skohornet låter evil nog?! Och skamkänslorna..fram med dom...och håva i plånböckerna...puppymania is coming over you...

Jag ska frälsa er alla inom kort *S*...You just wait and see...måste raffsa ihop några sms till city först...man måste ju liksom sprida budskapet...pinga är en bra funktion oxå *S*...

LOVE PEACE AND SOME PUPPYASS....(ps. storhetsvansinne är aldrig fel...)



Etiketter: , , ,

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

;o)))))))))Vrålgarv!!!!!
Ö jag har just köpt ett par skinnsandaler med luderremmar som man kan korsa upp för smalbenet..för bara 1 kr på tradera. Alltså man korsar dem inte för 1 kr utan jag har köpt de för 1 kr..syftningsfel är alltid skojjiga.;o)

Nu har jag handledsfel ock kommer bara hit innan det börjar jävlas..återkommer mellan värkarna.
Kraaaaaaaaaaaaaam!

fredag, mars 02, 2007  
Blogger RedAngel said...

hahaha du ser my pimp, kanske oxå kan bli en fri-religös blådåre

fredag, mars 02, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home