MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, mars 7

När vi ändå kan klottra...

bloggen verka snäll ikväll, alla ikoner är synliga och mao så kan man posta inlägg som SYNS...impad?!

Har kollat på det här hitta hem avsnitten, råkade läsa på ngn sida (expressen,aftonbladet eller city) att programet var värsta succén, asbra, kan inte vänta på nästa avsnitt och ja allt folk vräker ur sig.
Jahapps... så det är bra att det finns så många misskötta djur att det kan bli en hel serie om det?! Det är underbart att se hur en människa i år lyckats leka uppfödare utan att sälja djuren (får man väl anta) men låta dem bajsa ner både hus & sig själva så de såg mer ut som toa-rens än djur?!

Hmm...personligen så tycker jag inte att det är asbra, asbra hade vart om folk legat på om en anmälan istället för att låta det gå så pass långt som med hundarna tex. Asbra hade vart om folk inte dumpade katter hej vilt?! Och succé? Hmm...det finns redan hur många sidor som helst där man kan adoptera djur som farit illa, det har funnits i flera år! De brukar annonsera på blocket oxå...succé det med!

Och visst är det gulligt att folk hittar en ny kompis som de tar hem, frågan är sedan hur pass det går för de djuren i framtiden. Hur pass skadade är de? Kommer det nya hemmet vara sista instans?
Och hur skadade är inte bajsbollarna...förlåt mig de nyrakade hundarna? Stött på en av de adopterade valparna...och kan ju säga att den är inte som alla andra hundar...och den blev adopterad direkt när allt var över, va en av de små valparna...men mnja...den har hunnit bli koko på den korta tiden den levde i skiten! Vet folk egentligen vilken träning man bör lägga ned på varje hund som adopteras? Ja, för det är ju inte bara att pussa och ge mat direkt...det är en hel del mer man måste se över när the basics är klapp & klart!

Same shit med en av mina hundar...köptes av två dårar som uppenbarligen både misshandlat valparna & låtit dom bo i en liten bur i sin egen skit. Men så klart att så fort vi hämtat upp valpen så anmälde vi "uppfödarna" på stubben, för det fanns valpar kvar! Och då bodde familjen i lägenhet med fler grannar...det stank hundskit i porten så man kunde spy, men ingen hade klagat?! Konstigt va...men när det är på tv så är det fantastiskt?! Sista valpen blev omhändertagen iaf!

Och för att inte tala om de kattlik man brukar kunna finna runt sommarstugan, skönast var den gång jag skulle ta ut båten på första turen på våren...hittade en förmultnad kattungepäls & sklett under presseningen?! Den kissen var inte gammal om vi säger så...precis sån storlek som om man köpt den på sommaren & dumpat lagom till hösten! Och jodå...nog applåderade jag och tyckte det var jättespännande och bra...precis så där jättespännande som ett csi avsnitt...VAD kan detta vara & hur kan det ha gått till månne?!

Tss...jag är inte impad direkt, men det är väl bra att det finns folk som tar hand om djuren...men om man vill så kan man ju bli jourhem åt både hundar & katter...det kan man applådera till & det behövs inga tv program för att komma på sådant, för det är ju enkelt att ta sig för hjärtat och tycka det är underbart puttinuttigt och sen byta kanal!

Hehe...låter som en negativ bitterfitta kanske...men ärligt talat...det är inget nytt under solen, precis likt svältande barn, barnarbete, trafficing, krigsskadade eller annan misär...en stund i rampljuset och sen faller det i glömska men fortsätter existera!