MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, mars 5

Tom i bollen?!

Självfallet så har jag påbörjat min andliga utveckling...solen skiner & jag håller på att meditera, försätta mig i en djup trance!

Och jag har min bok som guide...det blir bäst så, så jag inte blir vilse i mig själv *S*! Självfallet är det 10-stegs program för att komma ned i total medvetslöshet & jag vill dela med mig...

  1. Inta en bekväm ställning, antingen sittande, liggande eller lutad mot väggen med en cigg dinglandes i mungipan
  2. Räta ut alla de armar, ben, fingrar & tår som du har lagt i kors. Du visste inte att du lagt dem i kors, inte sant? Gör likadant med alla som du glömde också.
  3. Blunda. Du vill egentligen inte se det här.
  4. Andas, om du inte redan gör det
  5. Räkna baklänges från 1897 genom att använda primaltal. Som alternativ kan du räkna upp decimalerna i PI tills du svimmar
  6. Låt dina tankar försvinna. Försök inte följa efter dem
  7. Upplev att du svävar i ett lysande klot av ljus som omger dig helt & hållet. Om det inte funkar kan du strunta i det & gå vidare till steg 8
  8. Visualisera att du sitter rakt framför dig själv & visualisera att du sitter rakt framför dig själv & visualisera att du sitter rakt framför dig själv, och så vidare
  9. Andas igen. Det var ett tag sedan
  10. Vad vill du göra nu då? Källa: Du kan ju alltid hoppas/A.Bloch

Hmm...djupt som fan, känner mig helt utvilad nu. Gillar det här andliga...börjar sakta förstå hur livet hänger ihop och börjar trassla ut alla mina chakror, har sett ljuset och vet att snart ska jag till tandläkaren!

Har även fått koll på min what to do-lista! Mycket bra övningar må jag då säga...kortsluta hjärnan nån stund på dagen är icke illa! Precis som att re-boota datan liksom! Så jag har kommit på att idag ska jag pilla i naveln, undvika att stå på huvudet och rent av fjäska till mig en ride och storhandla?!

*S* Japps...fan vad jag älskar den där boken, så roligt när man ändå har en stund över. Passade på att ta en latte på balkongen i solskenet...men det blidde visst lite kallt efter ett tag! Insåg att om solen ska fortsätta komma på besök, så är det dax att tvätta fönstren...de ser liksom lite...öööh dimmiga ut! Ursh, man ser vart man inte dammat på ett tag! Vårsolen är skoningslös, den avslöjar en direkt! Och det straffar sig att man inte slängt gamla blomkrukor med döda växter, ser ut som en...en komposthög på balkongen blandat med solstolar & cyklar!

Men...nu har jag åtminstånde mediterat bort hälften in i en djup koma hahaha...så nu ska jag in i duschen och börja raffsa till stråna på skallen bara för att bli mörbultad av tandläkaren eller vad han nu kan tänkas ha för kostsam plan för mig! Förhoppningsvis tycker han min käft ser ypperligt trevlig ut och beslutar sig för att inte hacka upp skallen och jonglera med sprutor och andra tortyrredskap!

(Varför vill man bli tandläkare??? Traumatiska minnen som liten eller tänder man på att kolla smärttröskeln hos folk samtidigt som man rånar dem frivilligt?! Hmm...ska meditera på det med någon gång & skåda svaret!)

Etiketter: , , , , ,