MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, januari 19

Bong I skalleponken....

Vissa dagar ska ens kid ha strypkoppel, lungnande medel & bindas fast vid elementet.
Hade lilla städdagen idag, det skulle strykas, bytas gardiner, sängkläder å allt det där ROLIGA man gör!
Börjar seriöst fundera på om min har damp eller adhd...eller bara ska jävlas tills man exploderar?!
Först ska det slabbas runt & spillas, torka upp efter sig är tydligen ett mysterium HUR man gör?!

Att duka undan efter sig är oxå VÄLDIGT avancerat vissa dagar, helst ska man ta 10 glas för att dricka en skvätt i varje?! Så fort man vänder på baken, så ska musiken sänkas...spelar ingen roll vad man säger. Det är askul att städa med tecknad film eller annat skit från TV helst på högsta volym?! Mitt barn är stendöv uppenbarligen...

När man börjar stryka, ja då ska han hjälpa till..oki, funkar tar bara längre tid. MEN..när man ska byta sängkläder, så ska djävulens avkomma slå volter i sängen, dra iväg med täcket, springa till nästa rum för att leva rövare...helst med sin partner in crime...hunden!
Helst ska man ta de nytvättade & dra runt på golvet...med hårbollen till hund, glatt viftande på svansen & ser ut som en riksidiot inlindad till ninja i örngott.
Sen ska det skrikas, spelas munspel, be en bre en MACKJÄVEL när man som bäst ligger med arslet i vädret & dammsuger under sängen!!!

Sen undrar killar varför morsor exploderar & vill sälja sina barn?!

Det är ju såååå kul att städa, speciellt när man ska behöva sätta på stereon 47ggr, be de alierade sluta hoppa när man ska bädda?! När man sen får utbrott a la BIGBANG...så kläms det ut ett amen...jag har tråkigt??? VADDÅ TRÅKIGT?! TA DAMSUGARN Å HJÄLP TILL DÅ? ELLER STICK TILL DINA VÄNNER & LEV RÖVARE?!

Fan, man är hemhjälp OCH ska förväntas roa samtidigt?! Kanske dax att dra på ett par trosor på skallen, börja dregla, skutta & slå volter ur sängen för att hänga i gardinstången för att sedan rycka loss gardinen...bungyjumpa till strykbrädan & bränna sig själv i pannan?! Gnugga ansiktet på hunden & se ut som skäggiga damen, klia sig under armarna & utstöta apvrål kanske?!
Allt för att roa ers höghet?! För han är ju inte gammal nog att göra något själv?!

varför köper man playstation till barn? leksaker? skridskor? kälke? TV? stereo? är det för att man är MONGO själv eller?! Eller har man en ologisk vision om att det kan vara så att...de kan ROA sig själva?

Ibland är det farligt nära...att man exploderar & stoppar ungen i frysen, så han kyler ner sig SATAN SATAN SATAN!!!! Är detta en manligt fenomen att vara ett pain in da ass?? Eller har man bara en unge som tyckte att mamma skulle få damp idag, det passar henne så fint att förvrida ansiktet till ett monster, se pulsen dunka i pannan...få en att fullkomligt dregla när man VRÅLAR som en tiger?!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Mitt i fucking pricken-beskrivning av en dag hemma med ungen. Tilläggas bör att jag är inne på tredje VAB-dagen... Herrejesus.

onsdag, januari 25, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Ja, vissa dagar så känner man verkligen för att logga in på tradera...kanske byta ungen mot en cykel eller nått sånt hahaha

Skönt att man inte är själv om sina syndiga tankar om ens barn!!!

söndag, januari 29, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home