MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, december 26

egoister på vägarna...

Helt sinnesstört...
syrran va här igår & hämtade upp datan, så när de är på väg hem stöter de på massor av bildelar på motorvägen. Ingen kvaddad bil i sikte, men massor av saker över bägge körfälten & trafiken susar på.
Så ser de plötsligt en bil i diket på motsatta sidan, de tänkte stanna & se om de behövde hjälp kanske, så de börjar köra åt sidan (snorhalt som alla vet)...men då åker herr sinnes bakom & kör upp i asset, tutar som ett mongo?!

Så det var bara att glömma om inte de oxå skulle hamna i ett dike rentav, så då ringer de 112 för att iaf se om ngn anmält avåkningen så de kan få hjälp. TRO PÅ FAN att INGEN har ringt in & anmält detta?? Helt seriöst, ska man ligga skadad i ett dike i jultider & folk bara blåser förbi utan att ens kunna larma om det?!

Hur i helvete är man funtad då?! Fy fan vad folk är äckligt egotrippade, vem vet hur länge de legat där med tanke på att lysena va helt immade.
Kan förstå att man kanske inte vill se, om det är scary...men man kan väl ändå vara en medmänniska & se till att de får hjälp på annat vis?!
Larmpersonalen vart glada att de ringde in & skulle omgående skicka ut hjälp...säkert de i bilen oxå, om de överlevde!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kul att du bloggar!
Jag måste börja snart,
-m

fredag, december 30, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home